Trebuie sa te duci macar din respect. Poate esti singura ruda care o mai poate ajuta.
Si cu ce vrei sa te ajutam ma sa ascultam povestile tale cu bnica-ta pe care nu o spuorti?
Habar n-ai cat de dor iti va fi de o mustrare din partea bunicii atunci cand nu va mai fi. Exista o vorba in popor:"daca nu ai un batran, atunci cucereste unu, daca ai, atunci pretuieste-l!". Asta e! Nu te uita ca ti se rup unghia daca o ajuti, e batrana si are nevoie de un sprijin pe care tu poti sa-l oferi. Daruieste-i acest sprijin nu fi egoista pentru unghia care oricum iti va creste iar si prietenii care uneori se dovedesc a fi niste vampiri insetati.
Asa sunt bunici de ce sa nu te distrezi eu zic sa nu te duci traieste si tu viata din plin succes
Draga mea de ce gandesti asa? Crezi ca pe bunica ta nu o doare ca nepoata ei nu vine pe la ea? Crede-ma ca eu as da orice sa ma pot duce sa o mai ajut pe bunica mea, dar ea acum numai e si nu pot da timpul inapoi s-o aduc iarasi. Deci bucura-te ca ai o bunica, ajut-o si poti sa vorbesti calm cu ea si poate ajungeti la o intelegere si te va lasa si cu prietenii. uu zici te ajut la ce vrei tu daca ma lasi seara asta la suc.Nu va zice nu iti garantez. Asa ca bucura-te cat o mai ai in viata caci apoi vei vrea sa o ai iarasi dar nu se va mai putea:*. Bafta
Si eu am trecut prin asa ceva, ba chiar mai rau, nici dupa ce m-am casatorit nu am scapat de presiunile mamei, si stii ce am facut, bine ca in cazul meu este diferit eu nu mai locuiesc cu parintii, nu i-am mai raspuns mamei la telefon vreo luna, mama si-a cam dat seama, si a inceput sa o mai "slabeasca "cu presiunile!
nu stiu ce ajutor sa-ti dau... poate doar sa te sfatuiesc sa vb clar cu amandoi parinti, si sa le spui ca nu vrei sa mergi acolo, si daca ei vor s-o ajute ca-i batrana, sa se duca ei!
bafta!
Esti de tot dispretul! Acest cont este o facatura si intrebarile si raspunsurile sunt date in bataie de joc!