O domnisoara care intai se saruta si abia apoi baga de seama ca cel cu care a facut-o e un necunoscut, nu merita sa-ti pierzi apetitul si somnul pentru ea. Sfatul meu ar fi sa nu te mai implici atat de categoric intr-o relatie cu o fata, cam superficiala dupa parerea mea.Asteapta si ai incredere:fata destinata tie n-a aparut inca; iar cand va veni o vei recunoaste usor:dupa ce va veti saruta iti va spune:"Nu stiu de unde ai aparut, dar n-am nicio indoiala:pe tine te-am asteptat si eu!"Si veti dormi impreuna si veti manca din aceeasi farfurie.Noroc,Viorel!
Vrea poate sa te fiarba un pic. Nu te da batut, dar nu fi nici foarte insistent, poate nu strica ca uneori sa o faci tu pe indiferentul.
Uit-o poate ca nu te-a placut deloc doar de distractie a facut ceea ce ai spus tu
Incearca sa faci asa ca sa ii atragi atentia ei, afla cit mai multe despre ea de la prietenii ei si fa asa lucruri ca ei sa ii placa si ca ea sa iti atraga atentia si incetu cu incetu se va incepe si relatia...succes!
Sunt 2 solutii:
-Ori incerci sa o cuceresti
-Ori o uiti
Eu cred ca e mai bine sa o cuceresti:poti sa o inviti la o cafea, suc etc.
poate ere beata acolo la tara cand ai fost... daca era ok, atunci asa's femeile. nici ele nu stiu ce vor, habar n-au ce's cu ele
Buna.
Incearca sa clarifici situatia, sa o intrebi ce s-a intamplat.
Iar daca nu merge trebuie sa depasesti momentul.
Eu cred ca intre timp si-a gasit pe altcineva sau a facut-o doar sa te faca gelos si sa te doara sufletul.
Cea mai buna cale de a o intelege este sa discutati.
Incearca sa o cuceresti dc nu reusesti...atunci resemneaza-te. dragoste cu forta nu se poate!
Ea si eu eram sub alcool putin, dar imi place foarte tare de ia, mersi mult la toti, poate din toate sfaturile voastre voi face un pas inainte mai usor
mersi. mult tuturor