Eu zic sa le propui parintilor un test:continui cu sportul ca si pana acum si daca rezultatele la invatatura sunt bune in continuare, atunci sa te lase sa continui. Dar si promite-le ca daca cumva scazi la invatatura, atunci vei intrerupe un sport.Succes!
Eu zic ca va trebui sa intrerupi un sport, dar nu pe tot anul, ajunge sa-l intrerupi din februarie-martie pana cand treci de bac (cred ca de bac e vorba, nu?). Nu are rost sa incepi cu pregatirile de la inceputul anului, pentru ca deja esti bine pregatita. Ce, o sa faci ore suplimentare de la inceputul anului?
Continua cu ambele sporturi pana programul tau va fi prea aglomerat. Si inca ceva: sporturile te ajuta sa te mai relaxezi, nu esti o masina sa inveti continuu, iar daca variezi activitatea mai usor prinzi ceea ce ai de invatat.
Vorbeste cu ai tai si spune-le ca desi ai avut antrenamente in fiecare zi ai reusit sa termini cu brio si deci pentru anul asta sa te lase sa continui in primele luni, sa vada cum te descurci la scoala, iar daca rezultatele tale sunt ca si pana acum, sa te lase sa continui.
Iar daca totusi va trebui sa alegi unul dintre sporturi, eu as alege karate, am facut si eu si mi-a placut foarte mult
Pe care esti imi buna adica la care ai laut locul1
bafta si sa te vad la olimpiade
Ai putea sa le spui ca nu trebuie sa se ingrijoreze in privinta scolii pentru ca esti destul de inteligenta si chiar daca nu vei avea mereu premiu1 intotdeauna vei avea o medie destul de mare si vei putea merge la orice liceu /facultate vrei pentru ca poti face fata scolii! adule argumente pentru care nu vrei sa renunti la aceste 2 sporturi si fai sa inteleaga ca sunt importante antrenamentele tale pentru tine ca te fac sa te simti implinita.trebuie sa inteleaga pana la urma ca trebuie sati accepte deciziile.stii de la o anumita varsta trebuie sa invatam sa luam decizii si singuri pentru ca daca ajungem la 18 ani si stam in baza parintilor sa decida ei daca vrem sa facem una sau alta.nu e bine.asa e bine sa invei d mik sa te descurci si singura pentru ca asta cu deciziile te face sa ai si incredere in tine in potentialul tau! eu zic ca ai sa poti sai convingi daca le aduci cateva argumente bune pentru care vrei sa continui cu cele 2 sporturi
Pai spune-le cu frumosul ca nu are rost sa intrerupi sportul si ca ajuta in dezvoltarea ta, spune ca te vei ocupa de scoala si tine-te de cuvant!
POi.si eu la fel am problema asta.si eu le fac pe toate trei!
pentru ca parinti au vazut ca invat si la scoala
zile ca daca inveti la scoala si ai premiul 1...meriti si tu ceva in schimb!
anonim_4396 întreabă:
matildy întreabă: