Pai fa-o esti adult ai viata inainte spune-i tatalui tau sa isi schimbe comportamentul sau iti iei drumul in viata si nu are decat sa mediteze in urma.succes
Nu ti-a ramas decat aceasta optiune?
Vorbeste prima data cu mama ta si sfatuiestete cu ea. daca vezi ca problema continua la fel, atunci du-te cu prietenul tau!
Succes!
Mami e la fel ca el sunt toti impotriva mea... nu stiu ce sa mai fac sincer. sunt intr-o stare foarte proasta.
Eu sunt de parere ca nu trebuie sa ai incredere in absolut nimeni... Te sfatuiesc sa mergi pe drumul tau, sa nu pleci de acasa si sa incerci sa discuti cu tatal tau. Probabil ca nu e de acord sa ai prieten deoarece tine prea mult la tine si ii e teama sa nu ti se intample ceva. Cred ca cel mai important e sa discuti cu el si cu mama ta!
Am stat cu ei de vb si degeaba nu am cu cine discuta. Sincer va spun ca nu ma lasa sa ma duc la un suc. daca va zic ca pana la varsta asta nu am iesit niciodata la un club ceva ma credeti?
In cazut asta, du-te la psiholog... ai sa vezi cat de mult te ajuta! Intereseaza-te de un psiholog bun, du-te si fara sa stie parintii tai daca nu te lasa deoarece te va ajuta enorm! E foarte important sa gandesti pozitiv...
Ceau. nu ai dat toate datele, asa-i?
nu te poate nimeni sfatui daca nu dai detalii. sub rezerva anonimatului, desigur.
nu ai spus motivele pentru care parintii tai sunt atat de stricti cu tine.
Nu mai vorbeste cum mine de cand i-am spus ca am un prieten. nici macar nu vrea sa auda. sincera sa fiu nici nu mai stiu ce sa fac. am incercat in fiecare zi sa stau de vorba cu el dar nu ma baga in seama, parca as vorbii singura
Ceva nu se pupa in ce scrii. ai un prieten de 4 ani. tatal tau a aflat de curand de asta. de ce abia acum? tu, ai 20 ani. eu cred ca tu ai spus 1/4 de poveste. nimeni nu te va putea ajuta asa.
Nu am avut cum sa ii spun pentru ca nici macar nu vroia sa auda. si apoi a zis ca sa ii spun dupa ce iau bacul. cand l-au luat i-am spus si nu i-a convenit deloc. acum nici nu ma mai baga in seama
E destul de ciudat... Sa nu te lase sa ai prieten la 20 de ani... dar nici sa pleci de acasa nu e un motiv.
Incearca sa-l faci o data sa poarte o discutie serioasa cu tine, sa inteleaga ca esti destul de matura si unele decizii le iei tu, nu el!
Explica-i ca daca el se poarta asa cu tine nu te face sa iti schimb parerea, ci doar te indeparteaza de el. Cauta un aliat, sa zic asa, care sa te ajute sa-l convingi.
Oricum, mult succes!
Hei Elena..Pararea mea ar fi sa vorbesti cu tatal tau...Frumos evident si sa ii spui ca tu chiar il iubesti pe acel baiat si ca poti fi pe cont propriu pentru ca esti major, dar sa nu faci prostii chiar daca ai 20 de ani, esti tanara ar trebui sa il faci si pe tatal tau multumit dar si pe tine! Funda?
Este ciudat la 20 de ani sa nu te lase, parerea mea este ca sa nu pleci de acasa nu trebuie sa ai incredere in nimeni eu zic sa incerci sa il faci pe tatal tau sa vb cu tine si ai sa vezi ca daca o sa se desp prietenul tau de tine atunci tatal tau o sa iti zica ti-am spus eu si nu o sa iti placa si dupa ce o sa faci
In ziua de azi oricum e cam imposibil sa mai ai incredere in prieteni, cunoscuti alte cele. Teas sfatuii sa te gandesti foarte bine ce vrei si sa nu faci ceva impotriva firii tale. Incearca sa discuti cu tatal tau frumos sa cadeti la o intelegere daca se poate, cat despre iubitul tau nu stiu ce sa spun, se desparte lumea dupa 20 de ani nu paria ca totul va fi bine incearca sa scapi de probleme si sa iti asiguri viitorul mai intai. Eu ti-am zis ce cred faci ce vrei tu.
La 20 de ani nu te lasa? :O
Omgg..Nu mai ai 2 ani ai si tu 20 de ani poate sunt mai exigenti dete bine pe langa el cand vine acasa pune
biletele pe usa pe masina [inauntru] cu : Iarta-ma nu am vrut sa iti ranesc sentimentele. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Funda? :*