Probabil ca si tatal tau are dreptate. Atata timp cat te intretine, are si el dreptul la un minim de respect. Din ceea ce spui tu nu pot trage o concluzie despre ceea ce se intampla la tine in casa.
Problema este ca nu ma intretine! De nu stiu cand nu mi-a mai dat un ban sunt pe banii mei de la 15-16 ani
Buna,
Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Zi mersi că nu te bate.
Încearcă să nu te mai dai lovită de vorbele lui...
1. Cati ani ai?
2. Ii faci probleme?
Eu sunt baiat am 17 ani, parinti sunt plecat in strainatate iar eu stau cu matusa. De 3 ani de cand am intrat la liceu am dat numai de probleme. Matusa mea a inceput sa ma faca in toate felurile posibile. cand auzeam ce cuvinte poate sa scoata. crede-ma nu mai putea sa ma abtin si ma bufnea plansu de nervi si de duritatea cuvintelor pe care putea sa mi le adreseze. am inceput sa fumez droguri crezand ca pot scapa de aceste probleme. dar DEGEABA. si eu am incercat varianta cu plecatu de acasa dar crede-ma ca nu are nici un rost. mai mult rau iti faci tu. cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu tatal tau si sa ii spui ca nu iti face bine la felul cum iti vorbeste. Eu incercat sa vorbesc cu toata familia si sa le spun ca nu imi fac deloc bine cuvintele pe care mi le adreseaza.
Acum cand se mai enerveaza pe mine ( cand fac ceva ) ma mai injura dar m-am obisnuit si trec peste!
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Nu i-am facut nicio problema mereu l-am ascultat, am terminat liceul am luat bacul sunt la facult, am luat permisul nu stiu ce mai vrea de la mine, de ras nu l-am facut am aproape 20 de ani mersi de sfat!
Laura eu cred ca te pot ajuta cel putin cu o idee dar cred ca nu este cazul aici asa ca te rog sa intri pe id meu: gey_piticu