Intra in mailul pe care l-ai primit de la badoo iar acolo ai un link pe care trebuie sa-l urmezi. intra pe acel link si ti se va cere parola. daca activezi acea casuta cum ca ti-ai uitat parola ei iti vor trimite un mail prin care iti vor cere sa iti schimbi parola. Dupa ce intrii pe linkul ce ti l-au trimis pentru schimbarea parolei si dupa ce ti-ai schimbat parola intra pe www.badoo.com acolo introdu adresa de mail si noua parola iar apoi intra la setari si la setari in stanga iti apare stergere cont. succes. mie mi-a functionat.
Nu vreau sa-mi sterg contul pe facebook! Am reusit totusi sa-mi blochez primirea emailurilor! Nu reusesc sa sterg acel cont, pentru ca mi da parola incorecta si numai de pe facebook pot sa intru!
E o mare tampenie! Nu pot face nimic!
Buna. Intra pe site-ul respectiv si vezi potilitica lor de stergere a conturilor. Sau e posibil sa te fi abonat din greseala. Cauta in e-mailuri primite in josul paginii dezabonare. Daca ai cont intra in el si cauta la editare sa nu mai primesti mesaje, daca acesta nu poate fi sters.
Am patit si eu asta si la fel ca tine nu stiam ce sa fac sa mi-l sterg. Intra pe profilul tau de badoo si cauta "stergere cont","anulare cont", ceva de genul. De acolo trebuie sa-ti scrii email-ul si parola de la contul de badoo. Daca nu te descurci singura, da-mi mesaj cu id-ul tau si te ajut eu.
S-ar putea sa te ajute articolu meu scris acum cateva zile
http://haotik.ro/2011/02/20/cum-iti-stergi-profilulcontul-de-pe-badoo.htm
Kidooooo întreabă: