Are 15 ani. Nu poate merge acasa la tine decat insotita de un parinte. Nu-i propune asa ceva, este foarte jignitor pentru o fata sa ii propui sa mearga de una singura la tine acasa. Du-te tu la ea, dar insotit de un parinte. Respect-o, nu-ti bate joc de ea.
Atunci cand ai o prietena de 15 ani trebuie sa faci multe multe sacrificii, sa intelegi ca este o fetita, nu poate avea o viata de cuplu de nici un fel, trebuie sa isi asculte parintii, sa se ocupe de scoala si sa te lase pe tine pe ultimul loc. Daca nu accepti sacrificiile necesare, atunci inseamna ca nu poti avea o prietena atat de mica si iti trebuie una mai amre. daca o vrei pe ea, accepti ca mersul unul la altul, plimbarile dupa lasarea intunericului, momentele in care sa fiti doar voi doi (chiar fara sex) trebuie sa mai astepte macar vreo 2 ani. Deocamdata va intalniti in public sau in prezenta parintilor, niciodata dupa lasarea intunericului, niciodata inainte ca ea sa-si fi terminat temele si treburile gospodaresti, niciodata fara acordul parintilor, ca nu mergeti in restaurante, baruri, discoteci sau alte locuri unde se fumeaza sau se comercializeaza alcool. Astea sunt regulile de bun simt cu o fata de 15 ani, respecta-le sau las-o in pace.
Pai tu vrei sa te culci cu ea, "sa venim unul la celalat si astea" si probabil se vede pe fata ta asta si pana n-o sa schimbi asta n-o sa te lase. nu ti-am dat o rezolvare dar ti-am dat motivul lui, convige-l ca nu e asa. Desi eu cred ca fix asa si e usor usor iti pierzi rabdarea, daca o iubesti o sa te chinui (asta in caz ca nu devine ala mai bun) sau daca nu o sa gasesti alta cu care sa te culci. Lejer
E perfect normal.Crezi ca un parinte risca asa viata fetei lui? Intai o sa te cunoasca mai bine si cand o sa ai 18 ani deja o sa te placa si el.Succes!
Tatal nu va accepta asta sa fiu sincer ca tine, poate sa vina fara sa stie el incearca sa te dai pe langa el fal sa te placa mult succes
Atitudinea tatalui este normala, iar tu cred ca nu te-ai dovedit de incredere si nici n-ai incercat sa depui eforturi, increderea se castiga foarte greu, pana la urma nu-ti da un maruntis sa te duci la magazin asteptandu-te sa te reintorci, ci iti lasa propria fiica in grija.
Cum tatal ei a fost si el copil, probabil te-a citit ca singura ta tinta este sa ajungi cu fata acasa ca ulterior sa te gandesti cumsa profiti de ea, in fapt, asa mi-ai lasat si mie impresia prin mica ta poveste.
Nu esti destul de matur la minte, incat sa poti cere mai multe decat sa oferi si nici nu e cazul sa-ti asumi responsabilitati, stiind ca poate, nu esti gata sa le duci la indeplinire.
Te reintorci peste niste ani si vom discuta altfel, pana atunci, bafta, ca ai nevoie mare.
Vai vulpoi mai esti, auzi, sa vina la tine, e clar ca vrei sa te culci cu ea, recunoaste! Daca vine iarna mergeti la un bar si stai la un suc, dati-va cu sania sau schiurile, mergeti la munte, etc, nu trebuie sa vina la tine! Ai dat dovada ca esti bulangiu cerand de la ai ei sa vina la tine crezi ca sunt prosti? Tatal ei stie mai bine dar ar putea sa te lase mai mult in fata portii si sa o scoti in oras! Nu are incredere in tine tatal ei si care e problema ca are un iubit, ar trebui sa accepte asta si cum ar trebui sa se comporte? Fata depinde de parinti si ei decid pentru ea, daca esti dragut, poate o lasa cu tine la suc! Mai astepata macar 2 - 3 ani pana la 18 ani sau cauta pe alta care ''vine la tine''!
Pustiu', ce a facut ea? Nu mai e un copil, a crescut? Si s-a gandit unu' de 14-16 ani sa-si dea cu parerea, nu?
Ta-su' reactioneaza perfect, ba chiar e destul de calm. Eu l-as bate pe unu' daca ar veni sa-mi zica s-o las pe fii-mea de 15 ani la el.
Voi nu intelegeti, nu vreau sa ma culc cu ea, am 18 ani si ea are 15, nu sunt prost,vreau doar sa avem o realtie ca toata lumea,sa stam sa vedem filme,sa radem,sa ne distram ba la mine ba la ea,intelegeti? Sa stam pana seara tarziu sa fim un cuplu normal,nu am de gand sa ma culc cu ea,nu de la varsta asta, nu sunt idiot si nici nu le-am cerut sa o lase sa vina la mine, mama ei ar lasao sa faca orice doar ca tatal ei este mai sever si, nu numai cand vine vorba de ea, asa este mereu...Tot ce vreua este sa o lase sa iesim si noi la cate un suc ceva, sa iesim cu prietenii pe afara, lucruri obisnuite de care ea nu a avut parte pana acum...
Mihaela024 întreabă:
aurel111 întreabă: