Salut am citit povestea ta si pot sa spun ca nu e mare lucru o simpla cearta, din moment ce prieteni lui zic ca nu mai e el atunci inseamna ca Ssufera dupa tine.
Problema ta e ca esti prea insistenta, nu te mai ruga de el, esti prea insistenta trebuie sa fii mai orgolioasa daca vrei sa-l recastigi joaca si tu cu aceiasi moneda, nu-l mai baga in seama prefate bucuroasa si fericita (cand de fapt e viceversa). Uita-te la tine de cand nu te mai baga in seama cum umbli si suferi dupa el. Imagineaza-ti cum o sa umble el dupa tine cand ai sa te schimbi si tu.
Multumesc mult! Sper sa functioneze .
Cu placere sper si eu sa functioneze. Vezi tu si eu sunt baiat nici mie nu mi-ar placea ca fetele sa insiste, dau impresia ca sunt disperate dupa mine in schimb cele mai orgolioase cele cu nasul pe sus sunt in general mai serioase si atrag atentia. Numai bine.
Ce mama masi, lasa-l in pace daca e prost, sunt zeci de baieti care te-ar vrea
Fata... lumea e plina de baieti de treaba si simpatici, daca ti mult la el mai dai o sansa daca si el vrea dar eu as zice sa cauti pe altcineva pentru ca un astfel de baiat este usor de influentat si nu a avut incredere in tine
Probabil prietenului tau ii era rusine sa trebuie bage in seama din cauza celorlalti care erau in preajma si cine stie te-ai gandit vtreodata ca el a vrut o relatie in secret si nu sa stier toata lumea poate el nu mai vrea sa fie cu tine din cauza ca poate te-ai schimbat si nu mai esti fata aceea de care ii placea lui poate ar trebui sa devi din nou fata acea!
Bun . Eu nu cred ca m-am schimbat pentru ca, prietenul lui cel mai bun, spune tot pe fata! EL mi-a spus clar ca nu sunt fitoasa. Daca el spune, atunci chiar asa e . Dar el oare ce a vazut? Ca doar el a vazut. El a spus ca o luam usor cu relatia si ca vrea ca mai tarziu sa se poata numi relatie. Bun. Am inteles. Am stat aproape 4 saptamani. Puii mei, macar sa vorbeasca cu mine . Daca de sarutat nu era in stare, sa ma bage in seama macar . Cum sa fac sa ma ierte?
Sa e ierte pentru ce ai gresti cu ceva? da-l incolo cauta altul
Nu ma prea pricep la baieti dar totusi clar este ca sunt niste ciudati. a-r fi trebuit sa iti dea o explicatie mai buna decat; sincer?! asa zic toti cand ceva nu le mai convine.eu zic ca a-r trebuii sa il intrebi cum ai inceput sa ai fite si sa iti dea detalii, sa iti spuna adevarul. in orice caz nu cred ca asta e adevaratul motiv