| Claudia15Maria a întrebat:

Ajutor... Ce sa fac tocmai am vent de la baie si suntranit cum sa zic. Faceam baie iar mama mea a intrat peste mine si a inceput sa i-a un piaptan si sa imi,, i-a matreata,, dar ma ustura fiind ca eaa imi lua pielea de pe cap dupa dureri groaznice nu am mai lasat-o sa si a inceput sa ma bata si ea si bunica cu lingura au luat dusul si m-au stopit cu apa rece din baie mopul nurdar si l-au stors pe mine si m-au batut cu lingura m-au tras palme si tot asa de abia am fggi si acum sunt in camera mea m-am inchis ce sa fac? ajutor e ade varat ajutor.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti fata sau baiat? Spui ca suntranit.Curios.Ar insemna ca sunt dusi cu pluta.Desi cam pare cusuta cu ata alba intrebarea ta.Dar, hai sa te cred.

| LTAA a răspuns:

1. Mama ta a intrat val-vartej in baie, a luat peria si fara nici un cuvant a inceput sa te frece pe cap de matreata (asa am inteles).
2. Tu ai indepartat peria de pe cap "sub pretextul" ca te chinuia durerea.
3. Mama ta a inceput sa te bata apoi a chemat-o pe bunica (,) care la randul ei a inceput sa: te palmuiasca, loveasca cu lingura, stropeasca cu apa rece, si sa stoarca mopul pe tine.

Concluzia, ai tai nu sunt intregi la minte, poti suna la 112, 116111, pe cineva apropiat care stii tu ca poate opri conflictul, etc.

Succes!

| dorin1990 a răspuns:

Un astfel de tratament e clar ca e inadecvat, nu poti sa discuti mai intai cu a tai si sa vezi de ce se comporta asa cu tine, sigur ala nu e comportament de parinte intreg la minte scuza-mi exprimarea.

| Ghostplayer a răspuns:

Amenință-i ca dacă nu te va lăsa in pace in ultimele 3 zile vei pleca de acasă si nu te vei mai întoarce. Fa așa si ai sa vezi ca se supună la tot ce zici.Pentru ca nu cred ca vor suporta ce le vei zice. Mult noroc. Consider si varianta cu telefonul copilului buna.Mult noroc! Fundita?

| Claudia15Maria explică (pentru Ghostplayer):

Am facut-o si a zis ca pot sa plec linistita

| Snowfall a răspuns:

Am citit si celelalte intrebari ale tale si, daca nu exagerezi, imi cam dau seama ca mama si bunica ta nu sunt foarte intregi la cap. Cel mai bine ar fi sa suni la protectia copilului sau sa vorbesti cu un profesor pentru a te ajuta. Nu cred ca este normal sa treci prin asa ceva si ar trebui sa faci ceva in privinta asta. Sper ca te-am ajutat.

| Veritas a răspuns:

Sună la telefonul copilului (116 111). FUNDĂ?

| Claudia15Maria explică (pentru Veritas):

Vedem mai astept pareri

| Claudia15Maria explică:

Ma scuzati ca am scris gresit eram cu lacrimi in ochi

| euvanessa01 a răspuns:

Buna! Imi pare foarte rau...Este clar ca e ceva neinregula, eu zic sa nu mai stai sa mai discuti sau ceva ca nu stii cum reactioneaza.SUNA LA TELEFONUL COPILULUI!