| Giyaa a întrebat:

Ajutor! Daca ar fi ziua de nastere al iubitului si n-ai avea bani ce ai face?:-s

Răspuns Câştigător
| Minalore a răspuns:

I-as scrie o poezie de dragoste si i-as da un sarut mare big grin

7 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Viata e plina de neprevazut si omul se adapteaza la orice situatie. Oare numai banii ne fac fericiti, eu cred ca nu! Trebuie sa fim fericiti ca suntem sanatosi si intamplator dar adevarat avem in preajma omul drag. E frumos ca poti sa zambesti, e frumos ca iti prinzi de mana iubitul si soarele e mai stralucitor ca niciodata de parca ati fi numai voi doi in lumea celor care din curiozitate privesc doi tineri indragostiti care. se saruta.

| mgtow a răspuns:

In cazul meu ar fi iubita - i-as spune ca cadoul mai trebuie sa astepte putin.

| ELLSSA a răspuns:

I-as scrie pe o coala alba o declaratie de dragoste cu manuta mea, sau chiar o felicitare frumoasa.
S-ar bucura foarte mult si aintelege situatia ca nu am banuti.

| DenisaAbdn a răspuns:

Nu cred ca iubitul tau se va supara daca nu primeste un cadou si te va iubi in continuare chiar daca nu-i vei darui nimic material. "Cadoriseste-l" cu dragostea ta sincera. Cred ca e romantic si suficient sa imparti cu iubitul tau, fie si doar o ciocolata si multe saruturi.
In plus, sa-ti deschizi total inima, sa-ti lasi toata increderea, visele si sperantele in mainile cuiva, e cel mai pretios dar.

| MaryJane16 a răspuns:

Ai putea sa-i confectionezi ceva dragut din ce ai tu pe-acasa...sau sa ii faci un album cu poze cu voi si in dreptul pozelor sa scrii cateva cuvinte.cred ca i-ar placeahappy

| Șttefania a răspuns:

As starge bani.

| noob a răspuns:

Sex