Poate ca ar trebui sa-i arati cat de mult o iubesti, sa nu o superi si sa te intelegi foarte bine cu ea. poate nu tu esti cauza pentru care ia calmante. in acest caz, intreab-o cand e in toane bune ce se intampla, daca o supara ceva
Pai in primul rand trebuie sa vezi din ce cauza e stresata si dupa aceea sa incerci sa opresti cauza.
Ciudat! Hmm. pai. vorbeste cu ea sau spune`i sa se duca la un psiholog. o va ajuta mult. Succes!
Cel mai important este sa incerci sa o intelegi, adica sa nu reactionezi cand sunt momente dintr-astea; poate trece printr-o situatie care o streseaza si dimpotriva, are nevoie de ajutorul tau; in momentele cand va fi calma, te va aprecia ca nu te-ai enervat si tu. Si incearca sa o surprinzi cu anumite lucruri care ii plac, sa o ajuti si sa nu pui prea multe intrebari
Macar incearca si ia calcamnte, ceea ce inseamna ca stie de problema ei si incearca sa o remedieze. Vorbeste deschis cu ea si spune-i ca et deranjeaza comportamentul ei agresiv si faptul ca tipa intruna. sigur o va interesa parerea ta si felul in care te simti si va incerca sa devina o mama mai buna, daca intr-adevar ii pasa de tine.
Multa bafta!
Dar de ce tipa la tine? Ca faci curat in camera? Mama ma omoara daca nu fac si a ta te cearta? hmmmm.Ciudat...vorbeste cu ea...
Pt. 2- Am vorbit cu ea si e prea stresant la munca. Dar, daca mama demisioneaza, nu avem din ce trai! Tatal meu o sa-si piarda slujba in curand! E supra-solicitant! Dar nu stiu ce sa fac! Ii fac tot ce-si doreste: curat in camera, spalatul vaselor etc. Dar habar nu am!