| 999calin a întrebat:

Ajutor.parintii mei se cearta din nou din cauza mea.sa va spun cum a decurs cearta:
a venit o prietena de-a parintilor mei.eu m-am grabit s-o salut iar apoi m-am impiedicat de piciorul lui tata si m-am izbit in mama.ea s-a suparat ca o durea si m-a tras foarte putin de par si apoi m-am vaicarit.mie nu imi place deloc sa ma traga de par, asa ca m-am dus in baie sa imi revin. tata credea ca mama m-a tras de m-a durut dar si el nu suporta sa fiu tras de par.ce sa fac ca sa-i impac? nu suport cand ei se cearta sub nicio forma.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai bun simt, nu te repezi la nimeni pana nu ti s eface loc. Intai iti lasi parintii sa primeasca musafirul si dupa ce-l vezi in casa intrat si asezat pe scaun, abia atunci te duci la persoana respectiva.
Dupa cum ai povestit, cred ca te-ai repezit, ai imbrancit in stanga si dreapta, ai calcat in picioare si totul pentru ca nu ai avut bun simt sa-ti astepti randul la pupat si salutat.
Nu-i nimci, inveti cum s ate comporti si data viitoare nu te mai repezi ca necioplitul si needucatul la om, calcand si imbrancind pe toti. lasa-ti parintii sa-si primeasca musafiri, tu esti copilul, tu trebuie sa fii ultimul!

| T0T a răspuns:

Călin file din poveste.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

De aia te trage de par, cui ii place? Posibil sa ai o relatie mai stransa cu tata decat cu mama si ea e putin geloasa pe voi, ce stim noi ce faceti voi? Poate e careva stresat si de la altele ...Nu te ingrijora, se impaca ei diseara, toate maruntisurile trec. Nu trebuie sa te simti vinovata pentru ca nu esti.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Zi mersi ca esti in centrul atentiei, altii se plang ca nu-s bagati in seamalaughing

| 999calin explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Sunt baiatsad

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru 999calin):

Ok, nu am fost suficient de atent. Cred ca tu esti mai vesel si mai entuziast, aia mari sunt un pic stresati de la ale lor si se enerveaza de la nimicuri. Oamenii mari se mai cearta oricum, mai au nevoie sa se elibereze de tensiuni. Tu sa fii sanatos!

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Vorbeste cu tatal tau si spune-i sa fie mai ingaduitor cu mama ta.

| Ecaterina2016 a răspuns:

VorbÎți toți 3 deschis.Sa le spui ce ai pe suflet.Nu ești tu problema copile...tu esti la mijloc și vorbind deschis toți 3 tu poți fi liantul dintre părinții tai care par sa aibă o relație deficitara în acest moment.