„cati dintre voi aveti probleme cu prietena cand se supara?" - Eu am avut de maxim 2 ori/relație problema asta. Maxim o dată am iertat, dacă circumstanțele erau adecvate unei astfel de ieșiri. A doua oară i-am arătat ușa.
„devine total insuportabila (ironica, batjocoreste si pur si simplu devine genul de fata pe care o detest), chiar daca eu nu ii raspund la fel inapoi (se mai intampla sa da laughing )" - Se mai întâmplă? Dar de ce nu DE FIECARE DATĂ? Sau de ce n-o trimiți la plimbare? S-au terminat femeile cumva?
Unde-ți este umanitatea? Dacă are vagin înseamnă că are dreptul să comporte oricum cu tine? Dar de ce? De ce permiți astfel de prostii?
„ar trebui sa suport si sa ma gandesc ca asa sunt femeile cand le vine?" - Nu, sub nicio formă. Nu numai că nu ar trebui să suporți ci dimpotrivă, să adresezi problema; dar dacă această problemă nu se rezolvă, ar trebui să tai răul de la rădăcină și s-o trimiți la plimbare. Genul ăsta de relații consumă multă energie care ar putea fi folosită în scopuri mai constructive.
„Ea in general: ma iubeste, ma alinta, are grija de mine etc.(si eu o iubesc mult)" - Te cred că te-alintă și că are grijă de tine. Habar n-am dac-o iubești, poate da. Dar sigur-sigur nu te cred că te iubește. Nu de alta dar nu te porți în mod repetat ca dracu față de cineva pe care-l iubești.
„Deci ce ziceti?" - Eu zic să ieși cât mai repede din nebunia asta pe care tu o împachetezi și o definești eufemistic ca „relație de iubire" când în fapt nu e altceva decât o uniune informală din care tu ai prea multe de pierdut și prea puține de câștigat.
PurpleHappyBubble zice-așa: „Pe mine mereu ma iarta iubitul cand ii zic ceva de genul si totul se "termina" cu bine" - Foarte rău face. A greși și a primi iertare pentru greșeală (mă rog, pentru unele dintre ele), este omenește. A persista intenționat în greșeală e curată răutate și el are de pierdut.
Salam alekum.
Pai comporta-te cu ea la fel de calm si dulce (daca se poate) ca inainte sa devina ea ironica.O sa-si dea seama la un moment dat (cand se linisteste, mai exact) si o sa isi ceara scuze si eventual o sa-ti si spuna "Mersi baby, ai fost foarte dulce, desi eu am cam fost o scorpie".Pe mine mereu ma iarta iubitul cand ii zic ceva de genul si totul se "termina" cu bine
Daca te iubeste, nu trebuie sa se comporte asa cum spui tu cand va certati. Inseamna ca nu ii pasa de sentimentele tale. Totul sta in comunicare, presupun ca sunteti adolescenti de pui intrebari din astea. Cum o tratezi tu, asa trebuie sa te trateze si ea ca nu esti gunoiul ei de cate ori are ea chef. Nu esti obligat sa ii suporti fitele, poti sa iti gasesti o fata care sa te respecte mereu, cand aveti probleme, le rezolvati cu calm. Daca iti place sa fii injosit, atunci ramai cu ea.
Sunt fata si eu reactionez cam la fel cu descrierea ta, iar el ma linisteste in felutrile urmatoare: discutam subiectul respectiv pana ajungem la o rezolvare, cu dulcegarii/alinturi, se enerveaza si el si tipa si atunci mai las eu de la mine, am uitat sa mentionez ca ma enervez foarte tare si foarte repede, dar cu toate cele de sus e reuses-te sa ma linisteasca, adevarul este ce il iubesc foarte mult si cateodata ma mai si controlez ca sa evit cearta