"Eu ascult si fac tot ce zice ea dar degeaba."
Desi la prima vedere nu pare, e o mare greseala. Exista genul de persoane, unii chiar parinti cum e mama ta, care profita de persoanele care nu sunt capabile sa spuna "NU", care fac tot ce li se cere, etc.
Situatia de acum e doar urmarea a ceea ce s-a intamplat in ultimii ani, timp in care ai acceptat orice si oricand. Acum ei i se pare normal sa continui sa faci asta, iar tu nu ai abilitatea sa negociezi lucrurile sau sa-ti impui anumite puncte de vedere.
Jesus, ai 17 ani, nu e normal. Anyway, Mai stai puțin și ești majora, poți face ce vrei după.
Ei nu tin cont de asta. Ei zic ca pana stau in casa cu ei fac ce spun ei chiar daca as fi majora. Numa daca ma mut. Dar unde? asta e problema
In ziua cand faci 18 ani, o trimit in "locuri calde" si ai plecat de acasa. Gasesti un gagic te muti la el.
In rest n-ai ce face, asta e viata nu toti ducem o viata "ca in filme"
Da dar eu sunt inca la scoala
Eu abia la 19 o termin
Practic n-ai ce face. Eventual sa te plangi la rude, apropiatii mamei sa vorbeasca cu ea, sa isi mai schimbe obiceiurile- sa inteleaga ca nu mai esti copila.
Zi
Iti ofer nr meu de telefon...sau adresa de Facebook? Instagram stefan_paduraru2003
Discuta cu ea. Daca nu functioneaza, explica-i ca esti aproape majora si te poti muta
Eae foarte dificila, cum au spus si altii. Nu asculta de nimeni. Am incercat sa discut ieri. Si as vrea sa ma mut, dar unde?
Ajuta'ma. Zimi ce sa'i mai zic ca mi'e fff greu