Sunt niște pilde:
"cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul" și "nu da pasărea din mână pentru cea de pe gard".
Alergi după 2 și la un moment dat, te vei trezi singură, căci amândoi te vor părăsi, deoarece vor considera că le-ai pus coarne și i-ai mințit cu bună știință.
Mai degrabă, sărbătorile de iarnă să fie un moment de sinceritate și să te hotărăști cu cine vrei să rămâi. Altfel, 2021 o să fie un an dureros și un an al despărțirii de ambele relații!
"După cum știți vb cu 2 băieți" - te cam supraapreciezi, de ce-am ști noi cu câți ti-o pui tu?
Aoleu... asta da "mega" problema
Pai si cum poti sa stai asa linistita? Dar oricum, sa nu judecam. Fiecare face cum crede.
Deci care este problema? Ca nu stii cu cine sa mergi? Este simplu, faci ceea ce crezi ca trebuie sa faci. Daca tu vrei sa mergi cu unul, atunci mergi cu acea persoana si gata.
Sigur cu unul ai vrea mai mult sa iti petreci revelionul, asa ca alege-l pe acela.
Numai bine! ^_^
Parerea mea :
După analiza celor spuse de tine am ajuns la concluzia că cel mai înțelept si folositor conform personalității tale răspuns ar fi acesta:
dacă tot ești o viperă mergi cu cel care va investi în tine mai mulți bani!
pentru că ari fi păcat să îi cheltuiești banii aiurea celui care are mai puțini
apoi să îi dai papucii pentru că nu mai deține fonduri suficiente pentru a investi in mod constat în necesitățile tale.
Iar celaltă versiune ar fi să pui mâna să înveți o meserie să faci ceva cu mâinile tale să îți poți câștiga propria existență fără să fii o povară pe spatele nici unui sponsor
iar atunci să mergi la cel care nu are bani pentru ai face viața mai frumoasă!
Prima versiune cea cu a merge la cel care are mai mulți bani rezonează mai bine cu faptul că ești o viperă, Așa că dacă tot ești o viperă poți merge să te vinzi șî să fii sponsorizată de cel care deja deține resursele finaciare necesare pentru a face acest lucru pe termen cât mai lung.
Care ar fi reversul medaliei aici
ar fi faptul că nu vei fi iubită niciodată cu adevărat ci vei fi privită mereu ca o păpușă gonflabilă închiriată
așă că în mintea sponsorului se poate nește ideea că are dreptul de viață și de moarte asupra ta
așa că să nu te miri când nu o să îți mai suporte sclifoselile și fandoselile și lipsa de cultură care să conducă la a aduce și tu un aport finaciar în casa respectivă
că acest lucru influențat de familia lui căruia o să îi de dreptate că ești doar o consumatoare
va nește în mintea și sufletul lui sentimentul că tu ești o sclavă
așa să nu te miri când o să te bată cu sălbăticie și tu nu o să ai unde și cum să te duci să te plângi pentru că toată familia ta va fi cumpărată achiziționată mituită de acel sponsor
iar familia ta te va aplauda că ți-ai găsit un sponsor
și toți fanii tăi de pe Facebook
si toți oamenii de la scara blocului sau bunicii sau vecinii bunicilor
o să te aplaude și o să zică că brav-o ție că ai găsit un fraier căruia să ii faci un plod cu care să te hlizești pe toate sistemele de socializare
pe care să îl folosești ca mijloc de șantaj la adresa lui
adică că unește relația sanchi la mișto în imaginația ta bolnavă pentru ca așă te-au învățat alte vipere că dacă îi torni un plod o să ai cum să îl șantajezi excrochezi mai bine!
tu crezând pe ideea că dacă se desparte de tine o să îi iei copilul
dar dacă el totuși este jmecher adevărat cocalar de valoare că doar după asta alearga viperele după maneliști inculți și cocalari infecți care fură din bancomate
nu este excluls ca după ce te îmbracă din cap până în picioare și îți cumpără familia să te ducă la produs în Italia că să faceți și voi o mașină o casă ca tot omul
ptetru că tu nu te-ai uitat din ce surse are el si familia lui banii
au inventat ei ceva
au ei un service auto
au ei o fabrică sau o carmangerie
sau de când se știu s-au ocupat din generație în generație doar cu combinații furtișaguri jmecherii care ție ți-se par uluitoare pentru că ăsta este exemplul de viață pe care țî-lau indus în subconștient manelele pe care le asculți toată ziua șî televiziunile!
Eu zic sa il alegi doar pe cel pe care consideri ca il iubesti/placi mai mult si care crezi ca e mai potrivit! Nu lasa money..etc sa influenteze decizia, daca o relatie merge bine vin si banii! Iar in legatura cu celalalt zic sa fi sincera! Sinceritatea e mereu mai buna, si chiar stiu din experienta.
podean183 întreabă: