| Frontal a întrebat:

Ajutor TPUcrying.
La scoala am inceput o relatie cu o fata big grin. Ceilalti baieti vor sa ies afara cu ei in pauze (sa joc fotbal) dar sunt unele momente in care as vrea sa petrec niste timp cu Ea :X. Prietenii stiu de relatia noastra dar vor sa ma pastreze numai pentru ei. As vrea sa le spun o data sa ma lase in pace dar fara sa-i supar big grin.
Dau fundita. Multumesc anticipat :X

Răspuns Câştigător
| Ariia a răspuns:

Wow deci cred ca esti primul baiat care il cunosc care vrea sa renunte pentru o fata la fotbal. Bravo.si pentru problema ta poti sa le explici ca vrei sa stai cu ea dar le va urma randul si lor. clar ca imd dupa Ea. nu trebuie sa le spuni neaparat ca nu iti mai arde de footbal pentru ca poate asa nu o sa te mai cheme deloc. Mai bine le zici ca acum e randul ei pentru un pic de atentie dupa va puteti rostogoli pe jos si injura la fotbal.

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

La 12 ani ia şi fă sport că timp de fete o să tot ai.
Şi-n plus, după ore n-ai timp de ea?
Iar ea nu te poate urmări pe teren?
Câţi ani are ea?

| ostea a răspuns:

Le spui că ai nevoie de puțină intimitate. Ce este rău în asta?

Frumos din partea ta să îi dedici cîteva clipe persoanei iubite. Bravo.

| Sonnora a răspuns:

Sp ca acum ai crescut si nu iti mai arde d footbal acum vrei sa stai cu ea sp c viata ta s-a schimbat complet de cand a intrat ea in viata ta asta ar putea merge funda? mersi

| Frontal explică:

Am 12 ani.nu am prea crescut laughing
imi place sa joc fotbal.dar raspunsul tau.mi se pare totusi util.voi incerca.macar sa-i mint big grin...sa ma lase in pace
astept si alte raspunsuri si apoi stabilesc castigatorul

| Frontal explică:

Nu dau detalii. Si sport fac destul. Sunt la echipa de juniori a orasului tongue

| Alexiika a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat cred ca ar trebui sa te duci la prietena ta si sa-i mai lasi pe prietenii tai spunandu-le ca vrei sa stai si tu cu prietena ta.Crede-ma daca ai o prietena trebuie sa o pretuiesti, sincer pentru ca noi fetele suntem foarte sensibile! Sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti spun si ca te-am ajutat!