| BlancaFantasma a întrebat:

Ajutor va rog! m`au sunat niste nemernici pretinzand ca sunt de la cosmote si m`au mintit ca am castigat un premiu pentru punctele de loialitate. m`au fraierit si am cumparat cartele reincarcabile de 150 ron. mi-au cerut adresa si ultimele cifre de la cnp`ul mamei apoi am aflat in final ca m`am mintit tot timpul.in fine, acum mi`e teama sa nu faca ceva cu adresa! ati mai patit asa ceva? ajutati`ma! eu nu credeam in chestii de astea dar... m`au mintit asa bine, m`au jucat pe degetestraight face

14 răspunsuri:
| extremeddl a răspuns:

Scuze dar un IQ de 90 isi dadea seama ca asta e clar o sarlatanie.

| Geannni a răspuns:

Da`i in judecata!

Apache
| Apache a răspuns:

Si cine te-a pus ma?
stii cum se spune prostia se plateste!
. logic ca poate sa faca ceva cu cnp-ul lui maicata!
.si cate nu poate sa faca!
desi nu sunt sigur, cred ca poata sa iti faca un extras de cont din banca ...si ai pus-o!
acum asta e ...suna la politie, dar pe viitor nu mai fii naiva!

| ΔH a răspuns:

Doamne ce copil?
Mai tin vrajelile astea?
Mare ti-e gradina doamne, si multi prosti ii sar gardul.
Asa-ti trebuie daca esti atat de naiva si crezi toate prostiile.
Bravo, Felicitari!

| yumeee a răspuns:

E propria-ţi vină că le-ai căzut în plasă, nu ştiu cum ai putut.

| Aliyn a răspuns:

Buna! Au incercat sa ma duca si pe mine cu astea,pretindeau ca sunt de la romtelecom,dar nu le-a mers,si nu i-ti fa griji ca nu au ce face cu adresa si nici cu CNP, ei incercau sa i-ti ia cartelele, apropo le-ai dat codurile de reincarcare?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Deh, neatentia si lacomia se plateste! Nu cred ca o sa faca ceva cu adresa, ti-au cerut-o pentru a fi mai veridici. Numai bine!

| UPSsss a răspuns:

Mergi si fa o declaratie la politie dale si nr de tel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda am patit si eu ai luat teapa asta e nu mai au ce sa-ti faca doar ca te-ai ales fara 150 ron

Răspuns utilizator avertizat
| liviu42 a răspuns:

Cand mai primesti asemenea telefon spune-i sa revina si suna intre timp la cosmote nu mai fi naiva sunt foarte buni actori astia si eu am fost sunat ca am castigat un logan etc si tot la fel sa le dau cartele reincarcabile. Nu are ce sa faca cu adresa si cnp, stai linistita, eventual fa o plangere la cosmote pentru a sti ce face posesorul nr respectiv de tel si una la politie.

| mona a răspuns:

Daca are cnp poate sa faca multe persoana respectiva, nu mai pune botu la astfel de mesaje ca nimeni nu ti da nimic pe gratis

| zuzu a răspuns:

Nu au ce sa.ti faca

| liviu42 a răspuns:

Posteaza numarul de telefon aici care te-a sunat.