Foarte sumara intrebarea, fara detaliile necesare pentru un raspuns corect. De ce te-a lasat, ai fost casatorita si ai divortat sau ai stat in concubinaj, etc. Expune situatia concreta si o sa-ti dau un raspuns concret.
1. Să-l dai în judecată pentru stabilirea paternității, dacă nu și-a recunoscut copilul.
2. Dacă l-a recunoscut (sau după ce câștigi procesul de stabilire a paternității de mai sus), îl dai în judecată pentru pensie de întreținere.
Și repeți pasul doi în fiecare an.
Cu „ajutorul" lui și al Domnului, să crești bebelul cât poți mai bine.
Daca te-a lasat gravida cu al doilea e de bine.
daca te-a lasat cu copilul in brate si a fugit cu alta casatoriti fiind se numeste adulter.
daca te-a lasat dupa ce si-a dat seama ca o aventura s-a transformat in embrion ai fost o proasta scuza-ma ca iti zic si iti meriti soarta. chiar si asa meriti o analiza adn si o pensie alimentara.
succes!
S
Fiecare copil are un tata si o mama, doar ca trebuie sa dovedesti ca e al lui copilul prin tribunal facand un test ADN, daca nu sunteti casatoriti! Si daca sunteti casatoriti si a fugit cu alta e simplu, ii va plati pensie alimentara la copil! Pentru ca ati fost casatoriti si se dovedeste automat ca e copilul lui, doar daca el vrea sa faca test ADN sa dovedeasca contrariul! Din cate stiu asa e si te asteptam cu mai multe detalii!
Să trăiești mai departe, să-ți crești copilul, va apărea alt tată mai bun. Succes.
In 2008 l-am cunoscut pe tatal la baietelul meu nu este roman este de alta nationalitate a fost 3 ani de iubire dupa el m-a lasat zicandumi ca nu ma iubeste am inteles el sa gasit pe alta eu nul l-am mai deranjat intre mine si familia lui e un raport foarte bun dupa cateva saptmani am inceput sa ma simt rau am aflat ca sunt insarcinata era speriata nu stiam ce sa fac asa ca m-am dus si i-am zis lui sora lui ea a fost fff fericita la parinti lui si dupa i-a zis si lui a venit la usa la mine sia cerut scuze si m-am dus in tara la el m-a luat de sotie si sia cunoscut si bebele acum o saptamana ne-am certat si ne-am lasat pentru ca si-a gasit pe alta fata mai tanara ca mine a plecat si m-a lasat ce trebuie sa fac
Nu te ingrijora fii pozitiva el se va intoarce (cred) o sa inteleaga ce a pierdut - dar sunt increzuta ca mama ta tatal tau o sa te ajute sa treci greul bafta tie!