anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutorr! Va rog mult de tot sa ma ajutati! Iubita mea s-a despartit de mine fara sa-mi spuna un motiv clar...deci voi explica tot:
Ne intelegeam super bine, eram inpreuna de o luna, vorbeam despre orice(tin sa mentionez ca ea e in Franta eu in Romania), totul era perfect.Pana intr-o zii cand mi-a zis ca vreau sa ramanem numai prieteni..am fost socat..distrus..nu ma asteptam..am incercat sa aflu de ce...ea mi-a zis ca de la un timp nu mai e fericita pt ca sunt rau cu mine..si ca, crede ca nu ma mai iubeste...i-am zis, imi pare rauuu ma voi schinba jurr nu mai zic nimic rau de mine stii ca mereu te-am facut fericita! te rog te iubesc enorm as face orice pt tine..si mi-a zis nu...mi-a dat block...atunci n am mai putut...plangeam..loveam tot ce gaseam in camera...dar mi a scos blocku..si mi a zis, nu face asta.te rog. poti gasii pe una mai buna...NU VREAU PE UNA MAI BUNA nu exista una mai buna...si mi a zis ca nu ma mai va iubii vreodata...i am zis ca cum poti face asta iti bati joc de mine am fost doar o papusa pt tinr...nu m ai oubit... daca chiar m ai fii iubit mi ai da o a doua sansa..si eram super nervos si i am zis, o da stii ce? nu te am iubit de la inceput, cand mi ai zis ca ma iubesti am zis ca si eu te iubesc doar ca sa nu te supar ca tineam la tine ca prietena enorm.dar in timp am ajuns sa te iubesc....si mi a zis ca...merai ca mi ai spus, ma simtean prost pt tot ce am zis dar acum nu ma mai simt.tu te ai jucat cu mine in tot acest timp..ESTI UN MONSTRU! sii a trmis o poza cu ea plangand....deci cand am vazut poza am ramas socat...m a bufnit plansu....deci nu s a prefacut...chiar m a iubit...ATUNCI DE CE A FACUT ASTA?,?! i am zis dupa ca gandestete bn daca am mintit sau nu..credeam ca doar te ai jucat cu mn...pama mi a dat block iar...si nu am mai putut lua legatura cu ea...pana ieri...am luat cu ajutorul unui baiat tot din Franta cu care era prietene pe un joc si jucasem si eu jocu ala..si i am zis sa vb cu ea sa ma contacteze...am luat legatura ca ea.i am explicat ca am mintit din prima am iubit-o mai mult ca pe orice. Si ea zicea:Ai terminat,? i am maiexplicat ca o iubesc enorm ca nimeni nu o va face asa fericita ca mine...am vazut ca nu merge...si am zis...sa ramanem prieteni chiar nu vreau sa o pierd...a zis ok...dar cu o conditie. uitam tot ce s a intamplat...am zis bine.dar vom fii prieteni buni ca dinainte de relatie nu?, Zi a zis...asculta ma... LASA MA...TE ROG..LASA MA ....PEACA...NU MA MAI CAUTA..NU MAI PUNE PE ALTII SA MA CAUTE...IMI PARE RAU PENTRU TOT. VREAU SA FIU SINGURA NU MAI IMI PASA DE TINR..NU VREAU SA FIM PRIETENI VREAU SA DISPARI. si a plecat...a iesit.i am scris dupa lu baiatu ala nush ce..si cica cred ca ma place...si eu pe ea...e de treabahappyereu stam pana la 5 dim sa vorbim..si i am zis cuuum nu crred are 14 ani! tu ai 22 cuum!(eu am 17)
El a zis.a stat si cu unu dr 30, de ani.dar nush dupa imi eplicase ca vorbise de alta ata..ca asta e ca si copilul lui..ca nu o iubestr...am vorbit cu el m a sunat...aseara la 2 eram cu el in tel.m am trezit la 6... i am zis..omule ajuta ma...vorbeste cu ea... spunr i ca am mintit ca o iubesc...stii asta...a zis ca va vorbii. STIU CA E CEA MAI LUNGA INTREBARE DE PE TPU PROBABIL, DAR DACA NU MERGE CA RL SA VB CU EA, DACA MU MA VA IERTA, DACA NU MA VA MAI IUBII, CE SA FACCC?!?!?!? NU VREAU RASPUNSURI GEN LASO CAUTA ALTA..DOAR PE EA O VREAUUU! CUM SA O IMPACCC? va implorr simt ca mor fara ea nu pot sa o uit!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In femei niciodata sa nu crezi,asta e lucrul care l-am invatat si eu in viata,femeia e inseala,te minte pe la spate mai pe scurt asta tia batut joc de tine s-a jucat cu tine ai fost marioneta ei si fata a dat peste alt prost de care isi va bate joc ca fetelor le plac dramele, le place sa-si bata joc de baieti astfel provocand drame, suferinta lor le place asa ceva, las ca o vei uita asta e sper ca ai invatat ceva din asta fete serioase, sincere nu exista toate sunt la fel nu ma crezi da realitatea imi da dreptate, acum fi calm ca o vei uita asta e man

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau, dar sunt copilarii toate astea!
Ea nu te mai vrea, tu insistiti degeaba, ea plange, tu plangi, dragoste cu sila nu se poate!
Ar trebuii sa fii realist, ea in Franta tu in Romania, nu aveti cum sa va intelegeti superbine, nici macar nu aveti cum sa fiti impreuna, doar in imaginatia ta!
Ea 14

| T0T a răspuns:

Nu te mai place iar tu ești ratat și își bate joc de tine. Nu te-ai gândit că s-a prefăcut și că nu a plâns? Sau poate are ea niște probleme acolo sus, deși prima variantă e mai plauzibilă.