anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aleg cel mai frumos nume dat unui copil.NU vreau mai mult de 2 ex..Mai multe ex (nume) vor ieși din funda.
PS. Se poate opta și la mai multe prenume.

14 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Buna,

Mi se pare o idee cam mediocra. Eu cred ca numele are un rol destul de important si nu poate fi luat in considerare dupa opinia altora si nici dupa clasamentul celor mai interesante sau excentrice nume care fac furori acum ca de exemplu " Yanis, Beatrice, Alessia, Roberto " etc.
Sunt multe pagini pe internet care ofera liste cu nume si in care explica cate putin despre originea numelui si semnificatiile acestuia.
+ Exista si carti in care sunt scrise si mai multe.
O alegere a numelui e importanta si trebuie sa simti tu din fiinta ca e un nume frumos dar si potrivit pentru bebelusul tau.
Eu consider ca numele arata informatii despre o persoana si joaca un rol in stima de sine dar si in mediul social.

Succes!

| anonim_4396 explică (pentru Sophieka):

Dar ce spui de Vaca-Grasa Virginica? Poate fi luat în considerare un nume atractiv? Opinia publică e una iar opina personală e alta.Dar înțeleg ce spui.
Și. ai 2 ex? Nu trebuie să te superi pe faptul că eu am alte gusturi decât tine.Suntem diferiti ca oameni.

| Sophieka a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce pot spune despre acest nume decat ca e "genial si foarte atractiv" laughing), au facut-o vedeta din nastere. Am aflat de ea, in urma cu, cativa ani si are concurenta, ca mai sunt o gramajoara cu denumiri iesite din comun.
Nu am de ce sa ma supar, parerile difera, dar merita sa iti asculti interiorul tau.
Feminin: Sofia si Carolina
Masculin: Vlad si Damian.

| GPA a răspuns:

Băiat - prenume : Fabian, Leonard, Petru, Raimon, Vasile

Fată - prenume : Alexandra, Adela, Corina, Daniela, Melania, Melinda

Băiat + fată (nume) : Perhinschi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Băiat - Silviu, Andrei
Fata - Cristina, silvia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fata - Georgiana, Ionela;
Baiat - Vasile, Gheorghe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru băiat: Martin, Alen. Pentru fată: Alessia, Aniela.

| christall a răspuns:

Fata sau baiat?

| anonim_4396 explică (pentru christall):

Pentru ambele situații. 2 fata 2 baiat

| christall a răspuns:

Irina, Teodora, Isabel, Francesca, Beatrice, Laura
Mario, Claudiu, Andrei

| PsyhoChild a răspuns:

Baiat: Eric, Eduard, Cezar, Nicolas
Fată: Camelia, Ioana, Evelin, Alessia, Alicia, Beatrice

| XxKAMELIAxX a răspuns:

Hei! Nu ma lupt pentru funda asa caaa:
•Fată:Aisha,Tasha,Ezgi,Eda,Shado,Crina,Constantina,Halley,Tuğba,Tuğce,Cansu(can+su),Selin,Kamelia?,Yasemin/Iasmina,Damla,Pandora,Athena;
•Băiat:Abdü(nume arab),Ali,Alex-Alexand-Alexandru,Selim, Mert, Burak, Hamza, Șeyhmus
PS. Majoritatea numelor spuse de mine sunt turcesti.

| Andreea1778 a răspuns:

Fata :Esmeralda, Elena, Maria, Ingrid, Alessia, Daria.
Baiat:Armando, Robert, Nicolas.

| anonima123455666667543212345654321 a răspuns:

Fata maria, Elena
baiat lucas, Andrei