| IubesteEa a întrebat:

Alege un raspuns castigator
Ce inseamna cand ii trimiti mesaj unui baiat ca vrei sa fi cu el, ca il iubesti si el nu ti raspunde, dar iti da likeuri pe facebook si dupa ce iesi de pe mess iti trimite mesaj cu ce faci/? 1. ce inseamna? ieri am mers sa vad daca a a venit de fapt nu am vrut dar nu stiu intuitia cred a vrut sa merg si l-am vazut si el pe mine si i-am facut cu mana la fel si el dupa ma uit inapoi si se uita dupa mine 2. ce credeti? si mi-a zis o fata ca ea are cu niste prietene de ale mele pe banca si el se uita la ele si dupa in jur mi-a zis ca se uita dupa mine (eu am plecat acasa el nu stia)3.chiar se uita dupa mine cum a zis ea? el stie ca stau cu ele. va rog sa imi raspundeti la intrebari pe rand 1, 2 seriozitate! dau funda! la cel mai bun raspuns si cine a raspuns pe rand! va rogg raspundeti la cele 3 intrebari!

Răspuns Câştigător
| zoeyangel a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa aveti o confruntare fata in fata sa il intrebi
1. pai daca e asa sincer as crede ca ori nu vrea sa vb cu tine atunci cand esti pe mess
sau daca el e pe invizibil si u on line u crezi ca el e off line si poate de aia
sau a 3 varianta poate ca el vrea sa vb cu tine dar are o jena emotii cv de genu(scuze de raspuns dar nu prea stiu ce sa raspund la intrebarea asta mai bine il intrebi pe el)
2.mai dupa gesturi poate ca e interesat totusi de tine dar ti-am spus daca u nu il intrebi sau nu vb cu el fata in fata nu ai de unde sa stii toate astea
poate ca ii place si lui de tine big grin mai sti?
3. asta nu am de unde sa stiu decat daca eram tipul respectic poate sa se uita dupa alt cineva poate ca doar se uita in jur fara sa caute cu privirea pe cineva anume, iar prietena ta a crezut ca te cauta pe tinebig grin
cam asta am de spus daca erai putin mai explicita la prima intrebare poate raspundeam mai bine:d imi pare rau daca nu te pot ajuta happy
mult succes cu tipul respectivwinking

2 răspunsuri:
| ClaraB a răspuns:

In primul rand, am inteles corect : voi nu vorbiti fata in fata dar tu i-ai zis ca il iubesti?!
1. Ori e timid si nu a stiut cum sa-ti raspunda, dar incearca sa-ti arate, ori nu simte la fel si nu a vrut sa te faca sa te simti prost.Alege varianta care iti convine cel mai mult.
2.Cred ca ar trebui sa vorbesti direct cu el.Nu conteaza ce, nimicuri, e ok atat timp cat nu-i mai spui si ca vrei sa va casatoriti.Stabileste o legatura cu el si daca te place, lucrurile vin de la sine.
3. Fata asta iti este prieten sau dusman? Fa-ti tu scenariul pentru fiecare caz.

| Pinzaru_Roxana_1994 a răspuns:

1:garantat tipul acela te place si u la fel, poate ganditi la fel.
2:poate profitand de prezenta prietenelor tale se furisa sa se uite la tine si sa te soarbe din priviri.