| giorgiana_1718 a întrebat:

Am 10ani si nu ma inteleg cu mama mea.mereu ma cearta orice as face, fara nici un motiv urla la mine si asta nu imi convine.sunt zile in care ma inteleg cu ea foarte binesi sunt zile in care urla la mine din orice motiv oicat de micut poate fi acela.cand ii spun ca imi trebuie ceva nici nu ma baga in seama, cand vorbesc cu ea ceva despre haine si ii spun sa-mi cumpere ea imi zice ca bine dar nu imi arata ca chiar o intereseaza.intrebarea ea este ca de ce face asa si de ce urla la mine? oi ce parere aveti? SINCER!

14 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ar fi bine sa o ajuti mai mult pe mama ta la treburile casei, sa vada ca ai bunavointa. Cat despre haine, te-ai gandit ca poate nu are bani sa-ti cumpere intotdeauna ce vrei?

| Libelle a răspuns:

Mai daniela! cum ii zici unui copil de 10 ani ca m-am lui este nebuna si nu stie sa se comporte? tu gandesti?
iarta-ma inca odata ca iti vorbesc cu ``tu`` desi ai mai multi ani in spate si toate cele dar uneori nu pari la minte nici de 12 ani.

georgiana, mama ta poate are bsi ea problemele ei si mai greseste, dar nu vrea.
stiu cum e, asa mai patesc si eu cu mama, ne mai certam, ne impacam dar asta e. e mama mea si trebuie sa o inteleg.sa nu crezi ca nu o intereseaza de tine, dar poate considera ca unele haine nu ti se potrivesc si ca sa nu te raneasca nu mai da detalii sau te lasa pe tine sa alegi ceea ce iti place, nu se baga.
poate lucreaza si vine nervoasa, dupa o zi agitata, acasa, si vrea sa isi gaseasca liniste, iar deseori se enerveaza din nimicuri.
nu pune la suflet comportamentul ei, incearca sa o intelegi, sa o ajuti, vei vedea si tu cum e odata.

| Sin a răspuns:

Ai 10 ani!
Chiar iti faci impresia ca mama trebuie sa asculte de copil si nu invers?

| danielagoldica a răspuns:

Maica-ta e o nebuna care nu stie sa comunice nici macar cu propriul ei copil! Cand o vezi asa disperata cauta sa fii mai rece si mai indiferenta cu ea. Daca te intreaba de ce esti asa ii spui ce te deranjeaza in comportamentul ei. Poate se schimba!

| IrinaAndreea a răspuns:

Stiu cum e, fix asa sunt si eu cu mama si am 19 ani. Incearca sa vorbesti serios cu ea, poate iti va spune de ce isi schimba asa atitudinea, dar urmareste si tu daca sigur nu ai vreo vina pentru schimbarile ei de comportament. De asemenea, poate are o perioada mai stresanta la serviciu sau alte probleme pe care nu vrea sa ti le spuna, din diverse motive. Doar discutand cu ea o sa va puteti imbunatati relatia. Succes! big grin

| Alexandra2095 a răspuns:

Bunahappy! Scompo, stiu ca ti-e greu, dar nu fi suparata.Stii uneori, de fapt, tot timpu, parintii sunt ocupati adica:casa, familie, serviciu. Ea impreuna cu tatal tau, trebuie sa intretina familia:bani, mancare, ordine, platirea facturilor la toate utilitatile si multe altele.Mama ta poate trece printr-o perioada mai grea, avand in vedere criza economica. Poate are probleme ba la serviciu, ba acasa. Poate cheltuielile sunt prea mari si este ingrijorata ca nu se va descurca.Ca sa te apropii de ea, ajut-o.Ai sa vezi ca veti avea o relatie foarte buna daca incerci sa vorbesti cu ea si sa o ajuti unde crede ea ca este nevoie si esti in masura sa o ajuti.Mult succes si sa ai grija tu de parintiwinking

| Drinni a răspuns:

Asa am patit si eu si nu ma o relatie buna cu mama, cert e ca poveste me e putin difertita de a ta.Mama ta probabil nu se poate obisnui cu faptul ca fetita ei mica devine adolescenta, si probabil ca ea crede ca nu o sa mai stie sa te tina in frau. Te sfatuiesc sa vorbesti cu mama ta si sa ii spui ce crezi, fara rusine, si sa gasiti impreuna o solutie. fundita?

| deea_1397 a răspuns:

Pai cine stie poate are niste probleme si fara sasi dea seama isi varsa nervii pe tine...deobicei astea is motivele dc parintii se comporta asa.solutia mea ar fi sa vb cu ea intre 4 ochi si s-o intrebi ce se intampla, dc urla la tine eu asa fac...
fundita?happy

| m5w a răspuns:

Suporta asa, iar la 18 ani o lasi in plata domnului si iti iei viata in maini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun ca mama ta e stresata si cateodata omul trebuie sa aiba o o persoana pe care se descarca! Incearca sa nu o enervezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e nervoasa(poate fumeaza )cred.
Incearca sa vb cu ea cand e calma.
poate se cearta cu tatal tau.

Sper ca ti-am fost de ajutor!

| UserName450 a răspuns:

Tiganca e mama ta, chiar tiganca si bosoroaga rau. Nu glumesc

| anca_9835 a răspuns:

Georgiana si eu am o fetita in varsta de 13 ani. Uneori ne intelegem alteori ne certam.Am cautat sa-i raspund prin greselile ei si pe unele le-a inteles, cu altele mai avem de vorbit. Iata ce trebuie sa faci.Atunci cand va intelege-ti 'bine" incearca sa-i atragi atentia ca ai nevoie de ea in luarea unor decizii. Dar as vrea sa o intrebi cu ce gresesti tu de nu va intelege-ti tot timpul. Spune-i ca ai vrea sa-ti fie si cea mai buna prietena.

| adina3r a răspuns:

Eu zic ca mama ta are probleme ori financiare ori cu capul!