| AnemonaP a întrebat:

Am 12 ani jumate si nu am avut inca un iubit, credeti ca e grav?

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Da, e grav rău. Vezi să nu crăpi. Scapă lumea de-o tembelă.
Fă-ți iubit când o să înțelegi dragostea, nu doar să fii la modă.
Nu e o vârstă anume, ține de maturitatea gândirii.
La fel de proști sunt și ăia care spun "Eu la 12 ani ma jucam cu papusile. La 16/17/18 ani trebuie sa ai primul iubit". Hai nu mă înnebuniți. Ce copii model erați voi. Nu există o vârstă exactă pentru a avea un iubit. Dacă ești suficient de matură în gândire poți avea și la 12, și la 15, și la 18. Dar tu ai demonstrat că nu ești.
Baftă

42 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

E grav. E foarte grav. E grav ca, la o virsta cind inca te mai poti juca, tu te gindesti la alte lucruri, la lucruri care vor veni odata cu virsta si care nu ar prea trebui sa te intereseze acum, caci orice lucru isi are timpul sau.

Abh
| Abh a răspuns:

Stai ca nu inteleg, ai 12 ani sau 32 de ani?!

| ELLSSA a răspuns:

Da,foarte grav.

| Daria a răspuns:

Loogic.straight face Poti sa intri in coma si sa mori.:O

| Rayyy a răspuns:

Normal că nu, tu ce crezi? E grav dacă treci pragul de 25 de ani fără iubit, dar nu la 12, să fim serioşi, este exagerat...

| Enigmă a răspuns:

7h30, mi-ai luat vorba din gura.
In locul tau i-as da funda lui @7h30

| forever4you a răspuns:

Nu,nu este grav.Nu ai varsta corespunzatoare pentru o relatiewinking

Nu te ingrijorahappy

| JaJe a răspuns:

12 ani?! e inca devreme! laughing

Primul iubit poti sa il ai pe la 15/16 ani.

E grav daca dupa 30 de ani nu ai avut niciodata!

| Yzzza a răspuns:

laughingNuuu.In niciun caz nu e grav sa nu ai iubit la varsta asta.Vei avea ocazia sa ai o gramada de acum in colo.N-ai de ce sa-ti faci griji oh go on.

| ioana_7606 a răspuns:

Fato,eu am 14 ani si n'am avut prieten pana acum si sincer nici nu vreau.Un sfat citeste o carte.

| Bylok a răspuns:

Eu am 15.Nu am avut si nici nu vreau sa am(pe moment).Mie nu mi se pare ceva grav, iar la varsta ta cu atat mai putin.

| alexutza003 a răspuns:

Stai linistita este foarte ok ca la varsta ta sa nu ai iubit

| LNK a răspuns:

Doamne Sfinte, e extrem de grav. Poti sa intri in coma si apoi sa mori. Ne-ar parea rau daca ne-ai parasi...

| minnieee a răspuns:

Cum sa fie grav? Vei avea un iubit cand iti va place cu adevarat de cineva, nu trebuie la o anumita varsta.

| Kesariona a răspuns:

Da,e foarte, foarte grav. Fugi repede la doctor.N`am mai auzit de asa.Sincer sunt socata :o.{Avand in vedere ca eu am 14 si nu am avut niciunul...)
Good luck...si nu uita de doctor...

| valThina a răspuns:

Nu e deloc gravhappy bv tie.:d si nu te gandi la asta nici in viitorul prea apropiat.asteapta macar ink un an si ceva big grin deocamdata esti mica

| Ea a răspuns:

Eu am 16 ani si nu am avut inca un iubit. Mi-am dorit sa nu fiu niciodata ca multe alte fete care nu au degete sa numere fostii iubiti... Ma intreb cum pot spune "Te iubesc" azi unui baiat, maine altui baiat, de parca dragostea ar fi atat de usor de simtit si de uitat. Adevarata dragoste nu vine de o mie de ori in viata... Unii spun ca nu vine niciodata, dar eu cred ca merita sa astepti. Avem timp sa iubim.

| biuuu a răspuns:

Nu,nu e grav deloc si eu am 13 ani jumate si nu am avut dar nu mie necesar deloc.
crede-ma nu e asa important
sper ca te-am ajutat
bye

| leoaica_1036 a răspuns:

Exact cum spunea cineva...mai bine citeste o carte

| VariantaVerde a răspuns:

Esti abia in clasa a5a a6a de asta iti arde tie de iubiti? Daca acum la 12 ani vrei iubiti la 15 ani ce o sa faci o sa te mariti si la 20 o sa ai 4 copii? stai linistita nu e nimic grav.toate la timpul lor

| Curiosu a răspuns:

Ba din potriva! Sa stai cat mai mult fara e mai bine pentru tine.

| WR104 a răspuns:

Nu e grav.nici la 18 ani nu e grav atat timp cat nu ai intalnit persoana potrivita.

| ιяιηυк a răspuns:

Stay calma draga esti tanara! Ai toata viata in fata! Vei avea unul la momentul potrivit!winking Dar totusi ai grija si ce fel de baiat este. Uite de exemplu am terminat prima mea relatie acum 15 zile [ a durat 10 luni si 14 zilelaughing nu intreba de ce ne-am despartitlaughing]

In concluzie.stai calma o sa ai iubit la momentul potrivit:X

| Orbithh a răspuns:

Aoleu...,si ai murit?:-o ma da te rog eu frumos tare sa nu ne parasesti ca fara tine suntemI don't want to see asa ca usurel sa nu faci Pock de la atata stres ca nai gagik mai incolo asa pe la 14/15/16 ani na da sa nu treci de 50 fara sa aia iubit ca atunci chiar e grav si s-ar putea sa mori fara gagiktongue

Răspuns utilizator avertizat
| Deeaa a răspuns:

Sora-mea de 17 ani si cateva luni n-a avut niciodata un iubit si in pluss...se intelege foate foarte bine cu baietii

| Gufiii a răspuns:

Nulaughing eu fac 13 qani si nu am avut iubit si nu mor de astatongue

| anutza97 a răspuns:

Nu...daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711

| radutherap a răspuns:

Nu poti sa-ti faci cand vrei