| AnemonaP a întrebat:

Am 12 ani jumate si nu am avut inca un iubit, credeti ca e grav?

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Da, e grav rău. Vezi să nu crăpi. Scapă lumea de-o tembelă.
Fă-ți iubit când o să înțelegi dragostea, nu doar să fii la modă.
Nu e o vârstă anume, ține de maturitatea gândirii.
La fel de proști sunt și ăia care spun "Eu la 12 ani ma jucam cu papusile. La 16/17/18 ani trebuie sa ai primul iubit". Hai nu mă înnebuniți. Ce copii model erați voi. Nu există o vârstă exactă pentru a avea un iubit. Dacă ești suficient de matură în gândire poți avea și la 12, și la 15, și la 18. Dar tu ai demonstrat că nu ești.
Baftă

42 răspunsuri:
| Gufiii a răspuns:

Nulaughing eu fac 13 qani si nu am avut iubit si nu mor de astatongue

| forever4you a răspuns:

Nu,nu este grav.Nu ai varsta corespunzatoare pentru o relatiewinking

Nu te ingrijorahappy

| Ea a răspuns:

Eu am 16 ani si nu am avut inca un iubit. Mi-am dorit sa nu fiu niciodata ca multe alte fete care nu au degete sa numere fostii iubiti... Ma intreb cum pot spune "Te iubesc" azi unui baiat, maine altui baiat, de parca dragostea ar fi atat de usor de simtit si de uitat. Adevarata dragoste nu vine de o mie de ori in viata... Unii spun ca nu vine niciodata, dar eu cred ca merita sa astepti. Avem timp sa iubim.

| Kate21 a răspuns:

Nu. Este chiar foarte bine.
Acum incearca sa te concentrezi pe scoala, pentru ca o sa ai timp pentru baieti mai tarziu.

Abh
| Abh a răspuns:

Stai ca nu inteleg, ai 12 ani sau 32 de ani?!

| EmanuelaParasesteTPU a răspuns:

@GoldGameBoss singurul lucru pe care l'am inteles a fost ca ai 11 ani si ca vrei sa ii dai Andradei id-ul tau de mess rest nimic oh go on nu stii sa scrii fetito esti varzahappy

Lasa Andrada trece peste 10 ani si pe la tine Cupidonwinking

| Yzzza a răspuns:

laughingNuuu.In niciun caz nu e grav sa nu ai iubit la varsta asta.Vei avea ocazia sa ai o gramada de acum in colo.N-ai de ce sa-ti faci griji oh go on.

| Orbithh a răspuns:

Aoleu...,si ai murit?:-o ma da te rog eu frumos tare sa nu ne parasesti ca fara tine suntemI don't want to see asa ca usurel sa nu faci Pock de la atata stres ca nai gagik mai incolo asa pe la 14/15/16 ani na da sa nu treci de 50 fara sa aia iubit ca atunci chiar e grav si s-ar putea sa mori fara gagiktongue

| anutza97 a răspuns:

Nu...daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711

| Valientin a răspuns:

Eu am 15ani si nu am iubita nu moare lumea

| FireBoy a răspuns:

Nu,dar la 14-15 ani ar trebui sa ai unulwinking, dar poti sa ai si acum daca iti va place de un baiat

| leoaica_1036 a răspuns:

Exact cum spunea cineva...mai bine citeste o carte