| Loladica a întrebat:

Am 12 ani și sunt într-o relație cu un băiat de vârsta mea de 7 zile, ne înțelegem perfect, uneori mă gândesc că nu e bine ceea ce fac, deoarece părinții noștri nu stiu și îmi este frică zi de zi că vor afla. La școală am note destul de bune chiar dacă la matematică sunt puțin mai deficitară(dar mă descurc) de aceea cred că relația nu are cum să mă influențeze într-un mod rău, dar dacă o va face, mă tem că va trebui să pun punct și să mă cert cu prietenul meu. Ce credeți? Ar trebui să continui relația sau nu? Aștept părerile voastre cu drag!

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ce înțelegi tu prin „relație"?
Dacă e doar amiciție, discuții, privit vitrine, filme, jucat jocuri online, schimb de timbre sau ce mai se colecționează acum - e foarte ok.
Dacă se alunecă spre o pantă erotică (atingeri mai nepotrivite, discuții despre sex sau cu aluzii în direcția asta, pupături / săruturi) - fugi cât mai ai timp!

| LoveSleep a răspuns:

Ar trebui sa continui relația cu el pana când îți dai seama ca îți face rău (ai note proaste, va certați des, începe sa insiste sa faceți ceva ce tu nu vrei, etc). Dar nu e neapărat sa se întâmple asta.
Totuși, încearcă sa înțelegi ca o relație în general ar trebui sa fie ceva care sa te ajute, sa te facă sa te simți mai bine, sa îți ofere pe cineva cu care sa vorbești și care sa te înțeleagă.. Dacă totul e bine, nu trebuie sa va despărțiți, nu faceți nimic rău.
Dacă relația voastră devine aiurea și nu te simți bine cu el, va despărțiți. Chiar dacă crezi ca nu o sa mai întâlnești pe nimeni ca și el, adevărul e ca posibilitatea asta e foarte mica la vârsta ta.
Cât despre sex, cred ca ești mult prea mica pentru asta, dar când vei decide (tu. nu el, nu voi) sa o faci, trebuie sa te documentezi și sa știi exact ce faci, ce riscuri sunt și ce ar putea merge rău.
Oricum, poți reveni aici oricând sa mai întrebi unele lucruri pe care nu le înțelegi sau sfaturi de care ai nevoie.

| siriusblack98 a răspuns:

Mică naiba pentru o relație... Iar ăla ca și băiat la 12 ani gândește cât o piatră.

| DarthNiger a răspuns:

Nu stiam ca la 12 ani exista relatii de acest fel, ciudata chestie, eu zic sa iti traiesti copilaria cat o mai ai fiindca nu o vei avea pe veci, o sa ai timp de prieten toata viata cand mai cresti.

| Anonimboy17year a răspuns (pentru DarthNiger):

De acord cu tine dar, "Lumea s-a schimbat", in ziua de azi alea de 12 ani au curu mai mare ca alea de 20... nu stii ce sa mai crezi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce relație ai cu el. Încearcă sa rămâi la relații inocente pentru ca ești mica. Poți iesi cu el in parc, sa beți un suc, va pupați, va îmbrățișați, dar nu te sfătuiesc sa îți începi viața sexuală de acum pentru ca nu ești suficient de dezvoltată si cel mai probabil îți va părea rău mai încolo. Dacă ești o fata cu capul pe umeri, spune le părinților ca ai un prieten cu care te ți de mâna, cu care iesi și vorbești. Sa nu neglijezi școala. Ești la vârsta la care anturajul te poate influența negativ.

| ACTH a răspuns:

E destul de trist daca la 12 ani ai complexe de genul asta.

| NarcisIfrim a răspuns:

E ok sa iesi cu el,sa bei teddy cu el, sa va jucati cu masinute, sa va faceti temele, dar doar atat.
pentru ca daca faci ceva nasol, o sa regreti pe viitor rau de tot.