| ueu7f7fs a întrebat:

Am 13 ani si is din Iasi, am scunoscut o fata tot de 13 ani pe discord, am vorbit cu ea si a spus ca vrea sa fim impreuna, a spus ca ii place de mine si am vorbit si pe video call, ea este din Bucuresti, dar parintii ei i-au spus ca nu o lasa sa isi faca iubit pana la 16 ani, dar chiar o iubesc foarte mult si cred ca si ea pe mine la fel, sa mai astapt 2 ani sa pot sa o cunosc in viata reala? Dar va fi "relatie" online 2 ani

Răspuns Câştigător
| kameliae a răspuns:

Relatia online nu tine, in majoritatea cazurilor.Plus ca e doar copilarie, o sa iti amintesti peste cativa ani si o sa zici 'uite ce am mai facut pe la varsta aia', razand.(asta i se întâmplă oricui)
Un sfat pe care ti-l pot da este sa ramaneti prieteni, chiar unii foarte buni.Nu are rost sa va complicati cu o relatie de iubire, mai ales online.Pentru ca o relatie de dragoste, in adevaratul sens al cuvantului, nu poate fi online.
Sanatate!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iubirea la 13 ani este doar o joaca de copii necopți. Au dreptate parintii ei.

| Mosotti a răspuns:

Ti-a vazut poza ea?
Pai in 2 ani o sa cunosti alte 50 de fete pana la urma, nu stim daca dupa 2 ani te mai vrea sau o mai vrei pe asta.

| 1997onur a răspuns:

Tu aștepți 2 ani sau chiar mai mult dacă o iubești cu adevărat. Ia o sate aștept 2 ani cu alțilaughing)))) doar nu vrei sai lase pe băieți cu sen ar fi urat din partea ei laughing))))) și pana la urma băieți i scrie ei ia doar răspundelaughing)))))) nimic altcevalaughing))))) și dacă ii vezi pe stradă cum se ține de mână nu înseamnă nimic sunt doar amicilaughing)))))) prietenilaughing))))))) bff laughing))))

| Javva a răspuns (pentru 1997onur):

Ai dat-o la temelie frt laughing

| Javva a răspuns:

Eu zic sa o lasi balta, relatiile de la distanta la varsta asta nu merg si e o pierdere de timp si o aberatie, poate mergea daca aveai 40 de ani si dadeai de vreo nesatula cu copii adulti care te punea sa-ti vinzi casa si sa te muti la ea laughing dar nici asa nu e bine. In 2 ani de zile sigur unul dintre voi o sa faca o prostie si o sa va destramati, aveti amandoi 13 ani si nu stiti ce vreti cu adevarat dintr-o relatie, asa ca mai bine iti cauti o fata d-acolo, in 2-3 ani o sa apara gelozia, problemele, toate chestiile astea, si tot o sa va destramati.

| Kiran a răspuns:

Dupa cum au precizat si persoanele anterior, relatia online nu este foarte increzatoare pentru ca nu vei fi acolo pentru ati elimina suspiciunile de 'tradare', iti tin pumnii sa fiti impreuna desii nu ai luat in calcul niste factori: aveti 13 ani, v-ati cunoscut pe discord si nu poti sta cu ea pe apel pana tarziu pentru ca se vor intreba parintii ei ce tot face. Pana la urma e decizia ta si a ei ce doriti sa faceti chiar daca sunteti mititei, dar ia in considerare ca o sa te influenteze mult in viitor cum vei vedea atat societatea, cat si relatiile cu o persoana. Mult succes happy

| NoOne18 a răspuns:

Pff relatiile online nu tin,si lasa dragostea, ca ai timp sa iubesti de te saturi. Pune mana invata, descopera ce iti place, fii bun in ceea ce faci, ca in ziua de azi modul cum iti castigi existenta e mai imporyant decat dragostea.Plus ca esti baiat, distreaza te pana la 20-25, nu te complica cu astfel de chestii serioase asa devreme, ca atunci cand incepi sa ai o familie regreti ca nu ai profitat de miciile bucurii cum ar fi sa intalnesti multe fete si nu mai ai cum sa dai inapoi.