| salajeanul a întrebat:

Am 13 ani si nu vreau copii cand sunt mare. credeti ca n-o sa mai vreau copii si atunci cand sunt mare

Răspuns Câştigător
| Mirruna a răspuns:

Pai ar trebui sa nu te ma gandesti la asta. o s-o iei pre in serios si ideea asta ar trebui sa se imprime acolo, in creier s nu e binee [-x. Intreab-o pe mama ta cum s-a simtit cand a aflat ca e insarcinata cu tine. Pe pariu ca it spune ca a fost cea mai fericita. si in + o sa te mturizezi si e POSIBIL sa ai alte conceptii.

6 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Nici eu nu vreau copii...ne vom schimba parerea in cativa ani

| haiZI a răspuns:

Tu esti inca un copil si urmeaza sa te maturizezi in timp.Normal ca nu te gandesti la asta acum.pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca majoritatea cand suntem mici spunem ca nu vrem sa ne casatorim, sa avem copii. Dar ai sa vezi ca atunci cand o sa fii mare, gusturile, placerile ti se vor schimba, vei avea nevoie de cineva care sa-ti fie alaturi, nu de un prieten, de cineva mai mult decat un prieten, cu care vei lega o relatie mai stransa, o casatorie, si ca vrei, sau nu vrei, vei ajunge la stadiul cand un copil ar fi o mare bucurie.
Bafta`!

| teodor10 a răspuns:

Ce intrebare de rahat, de unde sa stie urilizatorii TPU ce vei vrea tu cand vei fi mare laughing l-)

| VenomGirl a răspuns:

Frate si eu tot 13 ani am(14 in Martie hihi) si nici mie nu imi surade ideea de a face copii
Probabil, cu timpul, ni se vor schimba gandurile in aceasta privintahappy
Nu te gandi acum ca e ceva anormal sa nu vrei sa ai copii...asteapta si vei vedea daca vei avea aceeasi opiniebig grin

| XusefulX a răspuns:

Nu cred.asta e parerea ta de acum.