Pai ar trebui sa nu te ma gandesti la asta. o s-o iei pre in serios si ideea asta ar trebui sa se imprime acolo, in creier s nu e binee [-x. Intreab-o pe mama ta cum s-a simtit cand a aflat ca e insarcinata cu tine. Pe pariu ca it spune ca a fost cea mai fericita. si in + o sa te mturizezi si e POSIBIL sa ai alte conceptii.
Tu esti inca un copil si urmeaza sa te maturizezi in timp.Normal ca nu te gandesti la asta acum.pa
Cred ca majoritatea cand suntem mici spunem ca nu vrem sa ne casatorim, sa avem copii. Dar ai sa vezi ca atunci cand o sa fii mare, gusturile, placerile ti se vor schimba, vei avea nevoie de cineva care sa-ti fie alaturi, nu de un prieten, de cineva mai mult decat un prieten, cu care vei lega o relatie mai stransa, o casatorie, si ca vrei, sau nu vrei, vei ajunge la stadiul cand un copil ar fi o mare bucurie.
Bafta`!
Ce intrebare de rahat, de unde sa stie urilizatorii TPU ce vei vrea tu cand vei fi mare l-)
Frate si eu tot 13 ani am(14 in Martie hihi) si nici mie nu imi surade ideea de a face copii
Probabil, cu timpul, ni se vor schimba gandurile in aceasta privinta
Nu te gandi acum ca e ceva anormal sa nu vrei sa ai copii...asteapta si vei vedea daca vei avea aceeasi opinie
Alexandragabriela93 întreabă: