Incearca sa te schimbi in fata ei, apar`o daca isi primeste palme la fund si chestii din astea stai le langa ea comportate bine cu ea si ai multa grija de ea dar nu exagerat, peste 2 3 saptamani ii spui ce simti nu din prima.Bafta la cucerit:*
Incearca sa stai cu baieti de gasca. Si dao naibi de singuatate. Date pe langa ia nu-i lasa pe ceilalti sa tiu fure.
Lasa rusinea la o parte...am fost in acceiasi situatie ca si tine, mie imi era rusine lui ii era rusine pana intr-o zi cand m`am decis eu sa-l las rusinea la o parte si l`am sarutat, dar fata poate ca nu e la fel de indrazneata ca si mine, ...imprieteneste`te cu ea si comportate bine cu ea si fah ce ti-am zis la primul raspunsBafta>
Waiii messu masii spune-i in fata deoarece pe mess una face-ti si in fata alta faceti...:*:*
Transforma-te intr-un baiat de gasca ca s-o impresionezi. Daca tie chiar iti place de ea vei face asta. Ce fel esti tu daca nu esti de gasca?
Chiar daca esti mai singuratic nu inseamna ca nu poti fi si de gasca. Cunosc astfel de oameni. Incearca! :d
Poi incearca sa te imprietenesti cu ea, sa stai aproape mereu langa ea s. o impresionezi si doar dupa ce te intelegi binisor ai putea sa. i spui ce simti si spune. i fara rusine pentru ca daca tot amani ar putea sa ti. o sufle alt baiat pe fata. Bafta
Ma fii atent si eu sunt in aceeasi situatie de fapt multi din clasa mea sunt asa dar toata chestia e sa te placa si ea altfel degeaba si daca arati c o broasca las-o balta nu trebuie sa fii cel mai frumos sa stii dar nici cel mai urat
Fii de gasca. ce te uiti asa incruntat la mine? cu pepenele ala in cap? ce crezi ca mi-e frica? de o mata? intra intr-o gasca si dupa cum ai vazut, daca ai gagica trebuie sa o dai si celorlalti din gasca.altminteri ce rost mai are gasca? gagicile sunt foarte periculoase.numai la adapostul gastii poti sa iti faci una. daca abordezi o gagica singur...Doamne fereste, cine stie ce nenorocire se poate intampla. daca se da la tine? ce te faci? cum te porti? ce ii spui? asa, in gasca e mai usor.
Eu zic sa faci in felul urmator daca vrei la mine asa a fost un baiat a zis ca ma place si sa ies cu el iar eu nu am vrut si mai tarziu el ma ignorat nu ma mai bagat in seama pentru ca nu am vrut sa fiu cu el si atunci a inceput sa imi placa de el si sa vreau eu...si am fost impreuna acum nu mai suntem dar vreau sa spun ca merge asa sa faci si tu daca te refuza si cred ca va veni la tine daca ii place de tine daca nu nu are rost sa incerci
Incearca sa stai mai mult cu prietenii ei. Afla ce el de persoana e ce ii place si chestii de genu. imprieteneste-te cu ea.Cand deveniti buni prieteni daca nu ai curajul sa ii zici ca o placi fa-i un cadou micut si dragut... dai o floare spune-i cuvinte dulci va intelege ca iti place de ea si poate va face ea primul pas. Daca nu face ea primul pas te sfatuiesc sa fii mai indraznet daca vrei sa te ajut...id meu mary.scumpika1 iti voi da sfaturi cand ai nevoie