anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si vreau sa imi fac si eu gagica.Imi place de o fata din clasa, si ii plac baietii de gasca si eu nu prea sunt asa. Ce sa fac cum sa o agat?

Răspuns Câştigător
| babyy_8783 a răspuns:

Incearca sa te schimbi in fata ei, apar`o daca isi primeste palme la fund si chestii din astea stai le langa ea comportate bine cu ea si ai multa grija de ea dar nu exagerat, peste 2 3 saptamani ii spui ce simti nu din prima.Bafta la cucerit:*

36 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Nu e cam devreme pentru asa ceva, ori e mai important sa fi la moda!?

| mihai_1757 a răspuns:

Incearca sa stai cu baieti de gasca. Si dao naibi de singuatate. Date pe langa ia nu-i lasa pe ceilalti sa tiu fure.

| mihai_1757 a răspuns:

Daca esti vreun slabanog sau vreun speriecios las-o balta

| babyy_8783 a răspuns:

In ce sens esti mai singuratic?straight face

| babyy_8783 a răspuns:

Lasa rusinea la o parte...am fost in acceiasi situatie ca si tine, mie imi era rusine lui ii era rusine pana intr-o zi cand m`am decis eu sa-l las rusinea la o parte si l`am sarutat, dar fata poate ca nu e la fel de indrazneata ca si mine, ...imprieteneste`te cu ea si comportate bine cu eabig hug si fah ce ti-am zis la primul raspunsbatting eyelashesBafta>big grin

| babyy_8783 a răspuns:

Waiii messu masiioh go on spune-i in fata deoarece pe mess una face-ti si in fata alta faceti...:*:*

| babyy_8783 a răspuns:

Pai nu cred ca ar trebui sa renunti si mersi pentru funda:*

| unione a răspuns:

Invit-o la gradina zoologica! Va veni pe tava!

| lollopop a răspuns:

Transforma-te intr-un baiat de gasca ca s-o impresionezi. Daca tie chiar iti place de ea vei face asta. Ce fel esti tu daca nu esti de gasca?

| lollopop a răspuns:

Chiar daca esti mai singuratic nu inseamna ca nu poti fi si de gasca. Cunosc astfel de oameni. Incearca! :dwinking

| anonima16 a răspuns:

happy Poi incearca sa te imprietenesti cu ea, sa stai aproape mereu langa ea s. o impresionezi si doar dupa ce te intelegi binisor ai putea sa. i spui ce simti happy si spune. i fara rusine pentru ca daca tot amani ar putea sa ti. o sufle alt baiat pe fatawinking. Bafta

| C3dRyK a răspuns:

Sunt mai singuratic

| C3dRyK a răspuns:

Adica mai timid mai rusinos

| C3dRyK a răspuns:

I-am spus doar pe mess!

| C3dRyK a răspuns:

Nu m-am schimbat da gata am terminat cu fata aiax-(

| Vvistula a răspuns:

Ma fii atent si eu sunt in aceeasi situatie de fapt multi din clasa mea sunt asa dar toata chestia e sa te placa si ea altfel degeaba si daca arati c o broasca las-o balta nu trebuie sa fii cel mai frumos sa stii dar nici cel mai urat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fii de gasca. ce te uiti asa incruntat la mine? cu pepenele ala in cap? ce crezi ca mi-e frica? de o mata? intra intr-o gasca si dupa cum ai vazut, daca ai gagica trebuie sa o dai si celorlalti din gasca.altminteri ce rost mai are gasca? gagicile sunt foarte periculoase.numai la adapostul gastii poti sa iti faci una. daca abordezi o gagica singur...Doamne fereste, cine stie ce nenorocire se poate intampla. daca se da la tine? ce te faci? cum te porti? ce ii spui? asa, in gasca e mai usor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa faci in felul urmator daca vrei la mine asa a fost un baiat a zis ca ma place si sa ies cu el iar eu nu am vrut si mai tarziu el ma ignorat nu ma mai bagat in seama pentru ca nu am vrut sa fiu cu el si atunci a inceput sa imi placa de el si sa vreau eu...si am fost impreuna acum nu mai suntem dar vreau sa spun ca merge asa sa faci si tu daca te refuza si cred ca va veni la tine daca ii place de tine daca nu nu are rost sa incerci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate sti ce sa faci zici >>>ce faci draga ce bine arati azi adica am glumit de fie care data ai aratat bine esti freumoasa. si ce mai zici draga o ei cu vrajeaala ii mai zici daca are prieten daca zice de ce ii zici ca te iubesc in fatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai incearca sa o impresionezi intr-un fel placut! nu te da mare in fata ei si nu fa chiar pe smecherul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu ma vrei pe mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii spui:treci sa te ***, fa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa stai mai mult cu prietenii ei. Afla ce el de persoana e ce ii place si chestii de genu. imprieteneste-te cu ea.Cand deveniti buni prieteni daca nu ai curajul sa ii zici ca o placi fa-i un cadou micut si dragut... dai o floare spune-i cuvinte dulci va intelege ca iti place de ea si poate va face ea primul pas. Daca nu face ea primul pas te sfatuiesc sa fii mai indraznetwinking daca vrei sa te ajut...id meu mary.scumpika1 iti voi da sfaturi cand ai nevoie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da sunt in situatia in care esti si u acum exact! Pai nu prea am multe de zis decat de invatat de la alti succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fi de gasca date pe langa ea. O ajuti gand are nevoie.Gand iti iei ceva si ii place ii da fa ra rusine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma baiat fai si tu cadouri delea delea eu asa i-am facut la gagica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa gasesc o gagica de 19 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 17 ani si imi place de o fata schimbate te rog numai fi asa rea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu intreb la fel m-am indragostit de o fata pe nume deni dar nu stiu cum s-o fac sa vb cu mine