anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si vreau sa imi fac si eu gagica.Imi place de o fata din clasa, si ii plac baietii de gasca si eu nu prea sunt asa. Ce sa fac cum sa o agat?

Răspuns Câştigător
| babyy_8783 a răspuns:

Incearca sa te schimbi in fata ei, apar`o daca isi primeste palme la fund si chestii din astea stai le langa ea comportate bine cu ea si ai multa grija de ea dar nu exagerat, peste 2 3 saptamani ii spui ce simti nu din prima.Bafta la cucerit:*

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai date si tu mai asa mai pe langa ea daca esti un fraier inveti si iti faci tema in fiecare zi date si tu mai smecher daca esti tocilar eu sunt in clasa 7 si am o gagica super tare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ignoro si o sa vina singura la tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa te dai ca sti multe si din astea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi incearca sa te imprietenesti cu ea, sa stai aproape mereu langa ea s. o impresionezi si doar dupa ce te intelegi binisor ai putea sa. i spui ce simti si spune. i fara rusine pentru ca daca tot amani ar putea sa ti. o sufle alt baiat pe fata. Bafta
RĂSPUNSUL ESTE:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iao frumos la perete si spune-i ce simti

| Anghelush_Sandu_2000 a răspuns:

Ajutor

| cosmicos94 a răspuns:

Fi si tu la fel ca baiety aia si oso cuceresty, si daca nu merge zi ca ii placi mai zi ca daca vrea sa stea cu tine, si daca refuza fate ca te simti mai rau si zi ca iai frant inima