Ce nu te omoara te face mai puternic.
Ce nu te distruge te intareşte.
Vor VenI inevitabil zile si zile maI rele decat itI potI inchipui si imagina vreodata in viata ta atunci ce vei face? Ce ai sate faci? Tot asa o sa vrei sa-ti iei viata pentru niste oamenii care tear inlocui in clipa urmatoare tear arunca la gunoi ca pe un ambalaj tear calca in picioare in ultimul hal si tear scuipa ca o guma mestecata asculta aicia copile niciodata dar Niciodata sa nu faci prostia asta vreodata pentru niste oamenii pentru asa oamenii nu merita se nu merita niciodata in viata ta nu mai pune la suflet nici la inima ce spun asa oamenii ce fac asa oamenii evitai staI depart de ei pentru ca exista un dumnezeu pe care vede totul el este in sapatel tau spatele meu spatele nostru este si in dreapta ta si in stanga ta el este si in spate la omul pe care il vorbeste de rau pentru ca atunci cand cade tot la el se intoarce toti indiferent de religie si natie el pentru el toti suntem unul si acelasi orice ai pe inima si suflet el este langa tine mereu asta sa nu uti niciodata nu te mai amagI din cauza altora nu-ti mai ranI necaji inima nu merita pentru uni oamenii asa sunt ei orice so face orice tot asa vor ramane tot rau vor nu poti schimba asta tu nici eu nici altI asa sunt uni oamenii dar tu nu trebui sa fi ca ei cum vor ei si cum vrei tu vei intalni inevitabil fel si fel de oamenii vei trai inevitabil fel si fel de momente pe care unele dintre ele te vor face atat de fericit cu adevarat ca vei simti ca zbori ca esti in al 100000 cer sau mai mult de atata dar vor veni si momente in care itI vei regreta existenta )) asa e viata aia e )) in viata ta dar Niciodata sa nu uiti ca el este langa tine si mereu era si va fi langa tine.
O sa pleci intr-un centru de minori anunti politia, in schimb ele vor plati cu alte greutati in viata mai tarziu
Vad ca te plistisesti teribil si inventezi prostii...
Mai bine ai citii o carte, decat sa mori de plictiseala!
Nu inventeaza ca mai stiu cazuri asa, insa cand surorile-l bateau aiurea odata, de doua ori, baiatu lua atitudine, si le dadea doua-trei de nu se mai luau de el apai! Nu gata hop "ma sinucid".
Iar mama nu-l bate degeaba, ceva prostii face el.
Toate cazurile astea-s reale sa stii, se intampla, nu-s neaparat inventii!
Stiu familie unde sora cu 3 ani mai mare mereu se lua de baiat adica frate, cand aveau sub 10-11 ani.
Dar si el dadea si o punea la punct, dar aia a dracu din nimic se lua de el.
Si i-a zis tacsu "beei, fi atenta ca asta creste si te rupe dupa aia", si asa a fost.
Mai citeste-i si alte topicuri ca sa vezi ..ca minte cu nerusinare!
Nu mai crede tu tot ce spun copii pe aici.
Ia de citeste intrebarea scrisa de autorula cestui topic, care si-a trecut-o sub anonimat, de rusine:
https://www.tpu.ro/......de-16-ani/
Poate sa si minta, nu zic nu, insa ce vad pe aici, intalnesc si in real cazuri, ca poate personajul de aici minte in sens ca nu a avut asa inatmplari in familie, este altceva. Dar nu vad de ce ar minti? Ce castiga la asta?
Aia cu trecutul sub anonimal e o prostie, nu e nici o rusine ca daca am 13 ani sa vreau sa f pe una de 16, nu e deloc rau asta daca si ea vrea.
Am destula experinta de viata ca sa miros o minciuna, de la un copilas plictisit, maia les ca am citit ce a scris in topicurile precedente si am vazut cata minciuna a scris acolo.
Pentru atat lucru, nu trebuie sa-mi scrii mie ce sa cred.
Daca crezi ca e minciuna, o fi, nu te contrazic, eu cand citesc ceva, iau de bun ce se scrie si gandesc ca e asa, ca altfel daca as avea mereu suspiciuni, n-ar fi bine.
Si depinde si cum simti, ca uneori poti sa nu simti corect, depind si de noroc aici cum o fi realitatea.
Iar aia cu 13 ani...si eu la 13 ani voiam sa o trag la multe si de 18 ani, deci aia nu era o problema. Si unchiu imi zicea ca e f normal ce simteam, ca il intrebasem.
Cu surorile poti rezolva simplu, bate-le si tu pe ele si pune-le la respect, esti barbat sau pampalica?
Iar maica-ta cand va vedea ca esti barbat, nici ea nu se va mai lua de tine, cand te vede maica-ta fraier asa probabil ca te bat fetele, ii vine si ei sa te bata pentru prostia ta cred ca.
I-auzi la el, sa il bata niste fete.
Pai daca vrei sa te sinucizi esti cel mai mare fraier, asa face un barbat? Un barbat lupta si cu muntii la o adica, nu cedeaza.
116111TelefonulCopilului
Buna!
Hai sa vorbim! Asociatia Telefonul Copilului poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Poti primi ajutor specializat in mod gratuit si in deplina confidentialitate.
Apelul catre 116111 este gratuit din retelele Telekom, Orange si Vodafone, de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 20.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Daca te simti in largul tau mai degraba in mediul online, ne poti scrie la 116111@telefonulcopilului.ro sau pe http://www.116111.ro (disponibil 24/7).
Poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra disponibila pe dispozitive android Happygraff http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Noi te ascultam oricand si pentru orice problema!
Nu fă o prostie, adică sa te sinucizi! Vorbește cu o ruda apropiată (bunici, matusa, unchi, etc…), sau apelează la numărul 119, pentru cazurile de abuz (violenta)