| Lorena889999 a întrebat:

Am 14 ani mă cert cu mama aproape zilnic e prea stricata cu mine dacă ies afara trebuie să intru în casa la ora 17 nu am voie cu băieți.Ce pot face în situația cu mama? Ce parere aveți de comportamentul mamei mele credeți ca procedează corect?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil i-ai dat motive ca sa se comporte asa cu tine. Esti cam mica pentru baieti.

| Violleta2022 a răspuns:

Mama ta are perfecta dreptate, fiindca esti inca foarte micuta si nu ai voie sa faci ce vrei tu si sa stai cu baietii de la anisorii astia, cand nu ai inca capacitatea mentala sa discerni binele de rau.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu vreau să te superi dar la 14 ani nu prea ai voie cu băieți.

| ioana748 a răspuns:

Procedează corect. Mai tarziu ii vei multumi ca nu te lasa sa faci tocmai ce vrei tu.
Din dragoste, nu putem lasa un copil de doi ani sa se arunce de la etaj pentru ca el vrea sa zboare precum un personaj din desene animate. Si parintele nu i permite sa se urce la fereastra. Copilul de doi ani, face crize si nu intelege atitudinea parintelui. Mai tarziu insa, fix la fel va proceda cu propriul copil.
Mama ta probabil este obosita, are responsabilitati, propriile probleme pe suflet si de sanatate fizica.Este extenuata si nu are timp sa ti explice exact de ce nu te lasa afara mai mult sau nu ti permite sa iesi cu baietii.
Pe de alta parte tu esti o domnișorica in toata regula si sa nu uiti sa te respecti tu pe tine si sa ti selectezi prioritatile. Nu cauta validare in exterior prin intermediul unui anturaj sau a vreunui baiat care oricum nu stie de capul lui pe la varsta aceasta.
Cum spune mama ta nu este atat de rau. La cate se intampla, poate nu ti spune, dar nu se simte bine daca tu nu respecti ora dansii de venire.
Nimic si nimeni ne i mai important ca mama pe Pamant.
Incearca ca o persoana inteleapta ce te afli sa gasesti calea de mijloc intre dorintele mamei si ale tale. Si daca cineva iti sugerează ca nu ar trebui sa asculti de mama acea persoană este fara Dumnezeu si o poti trece la categoria pierdut in viata si delete
De asemenea un baiat care te respecta, respecta si ora ta de intrare in casa si te respecta cu totul.
Dar ca altii sa te respecte, inainte de toate trebuie sa te respecti tu singura.
Ai sa intelegi ca mama te iubeste dar nu stie sa exprime acest lucru.
Toate cele bune si multa intelepciune iti doresc.❤️

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu stiu daca procedeaza corect sau nu, ca nu te cunosc nici pe tine si nici pe parintii tai. Dar din moment ce ai 14 ani, ar fi cazul sa nu iti incepi de pe acum iesitul cu baietii. Asteapta inca 2 ani si abia apoi poti sa renegociezi termenii astia cu parintii tai.

| 1onur a răspuns:

O să fi tovarăși de pahar cu băieți dacă nu o asculți pe mama ta și te mai iei după tatăl tău. Mama îți oferă o educație ce multe mama si femei sânt extrem extrem extrem extrem extrem de rare pe lumea asta.