Ba, m-a uimit povestea ta. La inceput credeam ca vrea sa divorteze de mama ta ( cred ca bine facea) si ca te iubea foarte mult (sufleteste) dar dupa am ajuns la concluzia ca vrea sa te violeze . Discuta cu mama ta despre asta, sau poarta o discutie foarte serioasa cu tatal tau vitreg. Intreaba-l daca ar vrea o relatie cu tine... Daca asta vrea, e grav! S-ar numi un fel de incest. Trebuie sa discuti foarte bine despre asta cu mama ta. Ea e singura persoana din lume care n-o sa te dezamageasca si n-o sa te tradeze :'(. Asa poate divorteaza de mama ta... Oricum bafta! (eu am 13 ani, si eu am tata vitreg si are aceleasi sentimente ca un tata biologic)
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Nu exista ca nu te va crede mama ta. Spune-i ce s-a intamplat cand gasesti momentul. Daca se vor desparti este spre binele tau, insa nu cred ca se va ajunge acolo. Ti se pare tie ca mama ta nu te va ajuta insa sa stii ca o va face. Nu poti rezolva singura situatia pentru ca esti copil si nu stii ce sa faci asa ca intelege ca ai nevoie de ajutorul cuiva din familie. Urgent
Chiar dacă aduce cea mai mare sursă de venit în casă, nu poți sta așa. Nu e normală treaba, se numește pedofilie. Nu vreau să te sperii mai mult decât ești deja, dar ăsta e adevărul. Un bărbat de 36 de ani nu are ce căuta cu o copilă de 14 ani, pur și simplu. Vorbește calm cu mama ta, o să-și dea seama că nu minți și că totul s-a întâmplat pe bune. Nu le spune prietenilor sau mai știu eu cui, o să se nască multe bârfe după prin orașul tău... (la cum e lumea, în ziua de azi.) Cel mai indicat este să vorbești cu ea, spune-i exact ce ne-ai spus și nouă aici și vezi cum decurg lucrurile.
Nu cred ca un om de 36 de ani si-ar pune mintea cu o copila de 16 ani... daca o face are probleme grave
Draga mea, omul este pedofil.
TREBUIE sa vorbesti NEAPARAT cu mama ta. Nu exista nici un motiv in lumea asta pentru care sa accepti chestii de genul asta.
O sa ramai cu niste traume majore daca intre timp el avanseaza cu gesturile. Si oricum la un moment dat va afla si mama ta si o va distruge gandul ca nu a stiut prin ce chinuri treci tu si ca a stat atatia ani langa un monstru.
Am mai cunoscut cazuri de genul. Cel mai strigator la cer e ca voi va speriati foarte tare si indepartati fix persoana careia trebuie sa ii spuneti tot: parintele vostru.
Ia-ti inima in dinti si daca nu vrei sa ii dai detalii spune-i mamei tale ca el a incercat sa se apropie de tine intr-un mod care pe tine te-a rusinat si te-a facut sa iti fie frica. Spune-i ca te-a mangaiat pe sani, spune-i ca ti-a spus ca ar vrea sa te sarute. E absolut cel mai sanatos si mai bun lucru pe care il poti face atat pentru tine cat si pentru mama ta.
1) Linistestete!
2) Spune-i celei mai bune prietene acest lucru (daca ai)
3) Incearca sa uiti aceste momente.
4) Ai rabdare, si vezi ce se va intamla.
5)Daca se intampla aceleasi lucruri pe care le-a facut, nu ezita sa ii tragi cu talent o palma!
6)...
Cam atat, dar sper sa te mai pot ajuta, si sper sa se rezolve aceasta problema!
Îmi pare rău prin ceea ce treci, spune-mi si mie ce sa fac pentru ca si eu am o problema asemănătoare, doar ca e mai grav.