| Betyy78 a întrebat:

Am 15 ani mama ma lăsat sa stau cu sora mea mai mica la mine în camera pana mama a gătit sora mea mai mica are 3 ani mie îmi cam place sa stau cu ea ador copiii mici o iubesc mult îmi place sa o iau în brate și uneori ma mai joc cu ea dar eu consider ca sunt destul de mare nu îmi prea place faptul ca ea se plimba după mie prin casa mama a zis sa o las ca e mica o iubesc dar lucrul asta nu îmi place.Ce aș putea să fac? Ce ați fi făcut voi dacă ați fi fost în locul meu?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Si eu am surioara mai mica, tot 15 ani aveam cand s-a nascut, fratii trag unii la altii mai ales ca tu esti mai mare, si soramea era la mine in camera toata ziua, acolo era placerea ei, acum poate ti se pare obositoare dar o sa vina ziua cand creste si iti aduci aminte cu drag de prostiile pe care le facea, acum as vrea sa o mai iau in brate ca atunci cand era mica dar e imediat cat mine laughing, se tine dupa tine non stop asa e pana mai creste, da-i drumul la desene cat sta la tine, adu-i jucarii in camera ta sa aiba ocupatie, nu o respinge ca simte si seara incearca sa stai cu lumina stinsa chiar daca esti la pc, cateodata functioneaza si o ia somnul mai repede laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Joaca-te cu papusile cand nu o ai pe sora-ta, ca alea nu te vor supara.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai asa o iubesti doar cand iti convine?

| Fatamuntilor a răspuns:

Bety,stii ce? Eu cred ca esti o persoana buna, se vede ca iti iubesti surioara.
Tu esti sora cea mare, ea va vedea tot timpul in tine un exemplu.Si ea te iubeste,poate nu stie sa arate asta.
Cam de la varsta asta o poti invata diferite lucruri, sa se spele pe dinti de exemplu.
Faceti diferite lucruri impreuna, sa colorati, sa va jucati...
Vei fi o mama buna, sunt sigura de asta.

| ioana748 a răspuns:

Este si ea un suflet si te iubeste.
Are incredere in tine, de aceea cauta prezenta ta.

| Cipi1212 a răspuns:

Se plimbă după tine deoarece s-a atașat de tine.