Sa accepti si sa intelegi ca au alte responsabilitati, mai ales lucrand in strainatate, cu siguranta nu le-a permis lucrul. Stiu ca este greu, insa, cand se vor intoarce, ii vei avea alaturi de tine. Si ei si-ar dori sa fie langa copilul lor, dar isi sacrifica timpul pentru un viitor mai bun
Îmi pare rău pentru tine, îmi dau seama că ți-e greu, dar n-ai ce face. Și lor le este la fel de greu, poate chiar mai greu. Și ei și-ar dori să fie acasă, lângă copii, în loc să muncească prin străini. Dar au ales să sacrifice niște ani ca să aveți parte cu toții de o viață mai bună.
Mi se rupe sufletul când aud lucruri de genul…încearcă să ți găsești fericirea altundeva,poți pleca la mare de ziua ta, să te distrezi, să cunoști oameni noi, simte te bine, viața este scurtă …
Nu ai ce să faci, trebuie sa înțelegi că nu își pot lua liber de la servici chiar așa când vor ei, probabil le pare foarte rău că nu pot să vină și îți vor trimite un cadou special, asta e tot ce pot face de la distanță din păcate.