Nu te-ai gandit la asta atunci cand erai cu capul pe pernă?
Să fi folosit un prezervativ?
Nu mai vorbesc de vârsta pe care o ai.
Felicitari!
Sper sa nasti un bene frumos si sanatos!
Acum spune-le parintilor, fiindca nu mai au ce-ti face, fiind pre atarziu, imposibil si totodata ilegal sa mai faci avort la 4 luni.
Exista o singura soluție... Sa le spui. E un lucru pe care nu o să îl mai poți ascunde și indiferent de reacția lor o a ai nevoie de ei.
Ai pus-o de mamaliga vai de capu tau, esti ca si terminata. Pe o parte e de bine, cineva mai trebuie sa faca si copiii, dar pe de alta parte e de rau, ca fac copii cine nu trebuie adica cei ca tine, ce copii vor iesi de pe urma voastra, la cum ginditi, la ce aveti sa le oferiti.
Dar asta e viata, pana la urma majoritatea copiilor n-au fost facuti ca sau dorit, au fost facut din placere din placerea dea face sex voiam sa zic.
Asa ca ia-ti inima in dinti, sa nu zic altunndeva si le spui, oricum se va afla, o sa iti vada mingea la centru peste putin timp.
Ce o sa se intimple dupa, o sa vezi tu, asa ca nu mai te feri nu ai de ce, plus ca trebuie sa mergi si pe la clinica ceva sa faci ceva controale, fa-o acum ca e mai bine, adica sa le spui.
înainte de toate ești 10000%%%% un copil pentru mine până la 18 ani eu așa vă văd pe toți în ochii mei. Abia după 18 ani cât de cât pe uni dintre voi vă văd "adulți" "majori" fiindcă mulți tot copi rămâneți nu știți nu aveți habar de viață încă nimic fiindcă sunteți cu școala cu liceul și nu aveți încă habar de viață într-adevăr cu Adevărat cum este. Bun.
Situația ta este gravă. Și este gravă doar pentru tine ai să înțelegi acum de ce. Tu ești încă o copilă încă un copil pe care viața nu merge după mofturi figuri orgoli sau "special" eu consider și cred cu Adevărat ca ai făcut o greșeală ce urmează să-ți facă multă grav de mult rău si dacă nu încetezi cu prostile îți vei face mult mai mult rău fiindcă nu ai habar încă de viata când de murdară cât de crudă poate fi cu uni dintre noi așa te rog frumos sa nu ma înțelegei greșit și ia-o pe mama ta deoparte și vorbește cu ia de ca de la mamă la facă și spune-i ce prostie gravă urmează să-ți faci până nu-ți distrugi viața până nu-ți bați joc de viața ta Până nu-ți nenorocește copilăria fiindcă ești Un copil cu Adevărat 100000%%%%% fiindcă ești încă o fată cu Adevărat 10000%%%% indiferent de ce greșeală ai făcut Situația ta nu este una de judecta Situația ta nu este de lua în răs Situația ta nu una de bat jocorit fiindcă ești un copil care a greșit urmează să-ți faci grav de mult râu pe care nu ai puterea săți dai seama în ce prostie gravă te afli și te-ai băgat. îmi doresc cu Adevărat din toată inima și tot sufletul meu sa ai niște părinți înțelegători să-ți înțeleagă greșeala și prostia pe care ai putu să-ți o faci și sa nu urmeze Doamne Dumnezeule ferește altele conflicte scandale certuri...
Nu știu cu cine ai luat decizia de a face acel copil dar dacă părintele acelui copil are vârsta de 18 ani sau mult mai mult trecut de 18 ani este un nenorocit mare mare mare rău de tot fiindcă și-a bătut joc de inocența ta și-a bătut joc de copilăria ta și-a bătut joc de naivitatea ta și tu nu ai nicio vină fiindcă el este un abuzator care este un nenorocit de om asta este infect de "om" o scârbă de "om" care și-a bătut joc de tine în ultimul hal tu esti încă un copil nu ai cum săți dai seama fiindcă situația gravă în care te afli nu-ți dai seama deloc acum find ca ești doar un copilul rătăcit ești un copil speriat ești un copil abuzat și nu-ți dai seama de asta ești un copil care nu știe ce face fiindcă nu ai trecut prin viață nu ai de unde sa ști și nu trebui în o așa situație sa fi lăsată singură sa fi lăsată abandonată de familia ta trăi făcut fără să ști fără sa vrei un rău copile.
Nui lua în seama pe 'Adulți" "maturi"de mai sus sănt plini de ei. Păcat de copii lor cu așa părinți nu-ți mai trebuie Dușmani...
Serios? Nu ti-a fost frica sa iei decizia de a ramane insarcinata. Acum, asuma-ti orice risc. E cazul sa te maturizezi, ca vei avea de crescut un copil. Sper ca parintii tai sa refuze sa ti-l creasca.
Eu sper ca părinții ei, în ciuda faptului ca ea nu a avut minte, sa o ajute sa îl crească, sa poată sa își termine școală și în viitor sa se ocupe de acel copil, altfel copilul acela va ajunge pe mâna statului și nu va fi mai bine. Fapta e consumata dar hai sa ținem cont și de vârsta ei, cu ce sa îl crească la 16 ani? Îi dă viata și cam atât, nu se poate creste nici pe ea. Și cu siguranță în timp viata o va maturiza și aceasta experienta la fel. Nu te maturizezi de azi pe mâine ca dacă era asa nu păstra sarcina sau nu scria aici pe forum ce sa facă? Vorbea direct cu părinții. Cine știe ce parinti o avea, de i-a fost asa teama sa le spună. Nu știm, doamne ajuta!
Tocmai pentru ca ii este teama sa le spuna, arata ca parintii au invatat-o ceva. Dar ea nu a tinut cont. Ea singura e vinovata si a facut-o constient.
Ar fi bine sa le spui părinților pentru ca tu încă ești un copil. Dacă ai luat decizia de a ascunde sarcina ca să nu te pună sa faci tu avort, tu nu ai fost conștientă ca pana la vârsta aceasta a sarcinii trebuia sa faci n și z controale și ecografii? Analize? Ști macar ce grupa sanguina și Rh ai? Pt ca asta contează foarte mult. Sau tatăl copilului ce rh are? Vezi cum nu știți în ce va băgați când va apucați de capul vostru sa luați decizii de genul? Ai decis tu singura sa păstrezi sarcina. Cu ce bani?
În momentul când iei astfel de decizii în viață ar trebui sa ti le și asumi. Sa fi independenta financiar dacă nu vrei sa formezi o familie cu tatăl copilului. Le vei spune părinților într-un final ca nu ai ce face dar apoi? Cine îl va creste pe acel copil? Probabil ca tot părinții tăi. Ești incredibila! Clar ca trebuia sa iei decizia aceasta cu ei pentru ca ești minora și ei te cresc în continuare pe tine, acum îți vor creste și bebele cine știe pentru câți ani buni. Pune mâna și vorbeste cu părinții tăi ca oricum fapta e consumata dar nu vreau sa te jignesc, dacă părinții tăi nu își asuma sarcina tu nu ai cu ce sa îl crești, riști sa ti-l ia statul. Asa se întâmplă când luam decizii de capul nostru la 16 ani. Alo