| Maria2555 a întrebat:

Am 16 ani am un frate de 8 ani m-a enervat rau foarte tare pentru ca eu stateam în pat ma uitam la telefon şi el a venit langa mine eu voiam sa stau singura la mine în camera şi i-am dat o palma ma pârât la mama şi ea a zis ca sunt pedepsită dupa ce ca mie nu îmi da atenţie mă şi pedepseşte ea e şi din nou însărcinată.Vi se pare normal ca m-a pedepsit deşi am 16 ani?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da, foarte normal.

| Violleta2022 a răspuns:

Bine ti-a facut mama ta, ca asa ceva este inacceptabil sa-ti lovesti fratiorul de 8 anisori, ala nu judeca inca, dar tu ce scuza ai?
Zi mersi ca nu ti-a tras una peste ochi si maica-ta, ca asta ai fi meritat!
Tu ai 16 ani dar te comporti ca un copil de 4-5 ani, fara pic de creier si bun simt.

| 1onur a răspuns:

Nu trebuia să-ți lovești fratele indiferent de ce ar fi făcut este copil el pe lângă tine este extrem extrem de mic și fragil n-ai făcut deloc bine că l-ai lovit în halul ăla doar a venit lângă tine fratele tău m-ai mic ce ți-a făcut rău? Este un bebeluși de 8 ani ce rău să vezi de la un bebeluși? Nu-mi vine să crede că ai putut fi atâta de agresivă cu el... Doamne Dumnezeule. ai 16 ani el 8 ani cum sa dai în el. Mama ta a procedat foarte normal în privința ta și foarte frumos asta spune multe despre educația și harul mamei tale ai ce învăța de la mama ta dacă o asculți. Dacă vei continua să fi Agresivă cu frați tăi mai mici și să-i bați și să-i lovești faci o mare gravă prostie. Puteai să-i spui mamei tale că vrei sa rămâi singură în cameră mama ta ar fi înțeles cu siguranță situația ta da nu să-l lovești pe un copil ce-ți este frate. Data viitoare nu-ți mai agresa frățiorul și spune-i imediată mamei tale câți dorești să fi singură în camera ta mama ta o să înțeleagă cu siguranță fără să fie nevoie să-ți mai agresezi frățiorul de 8 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Find mai mare ar trebui sa ai putin mai multa rabdare cu el.

| Korkodeln a răspuns:

Imagineza-ti ce ai fi simtit daca aveai TU 8ani si te duceai la fratele tau de 16ani in care ai incredere si respect si ala iti tragea o palma peste bot cu invitatia "cara-te fa de aici ca n-am chef de tine..."

Ei bine asa s-a simtit si fratiorul tau cand l-ai lovit asa ca meriti tot ce ti-se intampla, ar trebui sa iti supraveghezi mai bine comportamentul.

| Valentinaldoilea a răspuns:

Bine ti-a facut. Eu te-as pedepsi si mai rau. Ai 16 ani, te pregatesti sa ai familia ta dar nu ai rabdare cu fratele tau mai mic? Un fratior are mare nevoie de atentie. E mai important telefonul decat fratele? Ce fel de mama vei fi?