| Maria2555 a întrebat:

Am 16 ani, am un frate de 8 ani si mama e iar însarcinata, ea ma pune zilnic sa stau cu fratele meu. Zice ca ea nu poate avea grija de el pentru ca e însarcinata şi se simte rau de la sarcina.Vi se pare normal sa ma puna pe mine sa am grija de fratele meu? Am şi eu nevoie de timp

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca-i normal, ca doar esti sora lui mai mare si altceva oricum nu ai ce face toata ziua.

| 1onur a răspuns:

Absolut normal. Să-ți ajutor mama fiindcă este părintele tău și bebelușul care urmează sa vină pe lumea tot fratele tău este. Tu ca fată trebuie să-ți înțelegi mama fiindcă este în perioadă dificilă și critică are nevoie de ajutorul tău și de sprijinul tău mama ta înțelegeți mama și oferă-i puțină înțelegere și nu-ți mai vedea mama ca pe o problemă.

| Miruna333 a răspuns:

Gandeste-te ca nu mai dureaza mult, cateva luni si scapi de asta. Daca iti cere si dupa clar nu e normal, sa lasa copilul cel mare sa il creasca pe cel mic. Trece printr-o perioada dificila si ii este greu, nu cere de placere, ci de nevoie

| adryang78 a răspuns:

De două săptămâni bați toba cu aceeași întrebare, pe care o pui la câteva zile o dată. Ești cam prea răsfățată și oarecum egoistă, nu ți se pare?
Da, e normal să se sprijine pe tine la nevoie.