Un copil un bebeluși înseamnă o responsabilitate nu este o joacă un copil nu este o gluma un copil voi nu înțelegeți ceva si bine înțeles că nu este vina voastre find ca și voi tot o dată sunteți niște copii nu aveți de unde ști nu aveți habar cât de greu este sa crești un copil. Pentru a avea grija de un copil îți trebuie un venit stabil ști ce însumând asta la 16 zece ani? Asta însemnând adio școală și zile de vacanță asta ști ce înseamnă? Asta însemnâ muncă muncă muncă responsabilități pe care nu aveți habar cât de creu sănt întreținute și trebuiesc întreținute viața nu-i cum se vede pe Tikokul ăla pe instagramul ăla pe Facebook ăla viața este mult mai mult nu aveți habar ce este viața asta și cât de dură și crudă poate fi cu copoi ca voi pe care nu știți ce înseamnă viața și eu iubesc bebeluși și eu iubesc copii enomr enomr de mult și eu îmi doresc un bebeluși un copil să-l cresc da știu ce înseamnă un bebeluși știu ce ce înseamnă da crești un copil fiindcă am văzut prinți care se chinuiește din greu să-și crescă copii să-și educe copii viața nu-i chiar asa eu am colegi de munca care oamenii ăștia nu știe ce este o zi liber din viața lor fiindcă dacă ei nu fac banul cine să-l facă pentru ei și copii lor? Nimeni absolut nimeni nu va ajuta viața nu este cum credeți deloc viața este grea viața este dificilă viața este ne dreaptă viața este ne cinstită indiferent de cine ești tu viața este fără mila și ajutor trebuie să muncești sa ai asta însemnând zile nopți de dorințe fiindcă sant fel și fel de munci poți munci o săptămână de noapte s-o săptămâna de zi când îți mai vezi copii când mai ieși afară ca un om? Nu sti viața este dificilă nu va lăsați duși de nas la minciuna la tiktokul ăla și instagramul ăla facebookul ăla fiindcă nu aveți habar de viață ce spun eu aicia este mai mult decât un Adevăr și există și mult mai rău decât îți spun eu aicia nu ai habar ce este viața asta și câte pericole va așteptă dacă nu munciți pentru voi.
Cred că nu ești sănătoasă la cap Și cu ce mă rog vrei tu să crești un bebe la vârsta ta? Vrei să îl crească mama ta sau? Nici măcar nu ai terminat școala, ai un servici stabil? Măcar un soț cu bani suficienți să întrețină nevastă si copil? Un copil nu crește cu aer, are nevoie de multe, iar tu cu siguranță nu ești suficient de matură să ai grijă de tine și să te întreții singură, mai ales să întreții și un copil, crezi că e așa o joacă. spune-i mamei tale să îți cumpere un bebe de jucărie să te antrenezi cu el pentru un bebe adevărat
E suficient să vezi fie și pe Youtube cred sau sa auzi la vecini ce presupune sa ai un bebe și îți sare gândul de a mai vrea vreodată unul.
Sigur! De ce nu?
Intri in primul magazin de jucarii pentru copii, ca au si bebelusi gata facuti si cumperi unul sau doi, depaind ecati bani ai in buzunar.
anonim_4396 întreabă: