| Miriam999 a întrebat:

Am 16 ani locuiesc cu mama și cu bunica materna mama mă crește singură de la 5 luni pentru ca tata a murit bunica mea mereu se baga în creșterea mea și nu mi se pare normal pentru ca nu sunt fata ei a comentat și că mama ma lăsat să beau cafea de dimineață am băut cu mama.Vi se pare normal să se bage?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Binineinteels ca bunica are tot dreptul sa se bage, doar este mama, mamei tale, deci atat tu cat si mama ta ii datorati repect si bun simt, binicutei.

| ioana748 a răspuns:

Nu esti fata ei, dar esti fata fetii ei.
Intr un fel faci parte din ea.
Este in varsta si cu un comportament toxic.
Nu mai lua si tu in serios chiar toate alea, asa sunt oamenii in varsta, mai ales generatia bunicii tale. Asa a fost traumatizata si ea la randul ei probabil sau poate mai rau.
In alta ordine de idei incearca sa bei mai mult lapte cu cafea daca vrei sa tii companie mamei tale la cafea.
Vezi si tu partea draguta a lucrurilor, faptul ca esti in relatie buna cu mama ta.
Era fain daca ar fi baut si bunica cafea cu voi, dar asta e, dansa prefera rolul de zana cea rea.
Toate cele bune,

| Madaxo97 a răspuns:

Nu prea e normal să se bage la modul serios în viața ta, poate să își dea cu părerea totuși, e bunica ta și îți vrea binele, pe vremea ei copiii de vârsta ta nu beau cafea, și probabil i se pare ca nu e sănătos să bei cafea de la vârsta asta.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu știu. Nu ești fata ei dar ești nepoata ei

| 1onur a răspuns:

Păi nu-i bine chiar nu-i bine deloc la 16 ani sa bei cafea... Este grav rău că după te obișnuiești cu cafea toată viața și îți vei face rău da daca tu consideri că părinți tăi te educă bine și frumos și dacă te lasă astăzi să bei cafea și să consumi cafea atunicia tu ști cel mai bine și părinți tăi.

| 1onur a răspuns:

Pentru mine cafea nu este buna de asta am zis că este grav. Da tu poți face ce vrei tu și părinți tăi.

| aizen0567 a răspuns:

Ca un om in varsta s-ar putea ca aceasta sa judece dupa criteriile vremurilor ei si sa nu i se para normal chestiile de genul, desigur depinde si de cat de mult se implica ideea ca a comentat de faptul ca bei cafea nu e atat de grava nici nu e indicat sa o consumi de la varsta ta, in sine acest argument e un lucru, dar tu stii in ce alti parametrii se amesteca și cât de mult o face și de ce o face si mai ales cum o face si ce comportament are, aceasta situatie difera daca doar a vorbit calm cu un vocabular care nu contine cuvinte vulgare e ok doar se ingrijoreaza sau i se pare un pic anormal dar dacă a tipat la mama ta deoarece bei cafea și a reacționat agresiv atunci nu e normal și s-ar putea sa fie niște traume sau nemulțumiri la mijloc.

| comandantul638386 a răspuns:

Daca ești frumușică și ai ceva aparte, te scap eu de această povară și te iau de nevastă și te scap de amândouă?