| Alecxia626636 a întrebat:

Am 16 ani m-am certat foarte tare cu mama și am făcut-o nebună în acel moment mi a dat o palma peste față și a curs sânge din nas de la mine i-am zis la tata și s-a certat cu ea.Vi se pare normal ca mama să facă asta? Credeți că a procedat corect? Credeți ca tata a făcut bine ca mi-a luat apărarea?

2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Măi fată tu câte conturi ai?

| 1onur a răspuns:

Nu trebuie săte bată cu bătaie nu se educă copii. La ce palmă spui ca ți-ai dat de ți dat sângele vad o lovitură destul de serioasă putea să-ți explice să-ți vorbească dacă la nervi ne dam în cap într-o familie așa unde se ajunge? La spitalul de nebuni... Tatăl tău procedat Absolut normal. Nu dai frate într-un copil săi dai sângele ce-ți crești copilul sau dușmanul? Dece să te lovească în halul ăsta? Sănt prinții nu ești în pușcăriei săte agreseze săte bată până îți dă sângele. Mama ta nu-i sănătosă dacă Tea lovit în halul ăla. Orice părinte care își iubește cu Adevărat da cu Adevărat copilul nu-și va lovi niciodată copilul fiindcă în fața lui stă copilul lui inima din inima lui nu un dușman.