Da, mai mult ca sigur de asta e protectiva cu tine, ești singurul ei copil mult dorit si nu vrea sa te piardă sau sa pățești ceva, să îți facă rău cineva, în zilele noastre sunt multe pericole, poți păți multe chestii urâte. Cel mai bine ar fi să îți asculți mama până devi majora, nu o dezamăgi, ora 22:00 este o oră decenta de stat afară, ce îți trebuie mai mult? Ai nevoie si de somn, e mai important.
Ea sta cu grija ta, e normal dacă întârzi, poate crede ca ai pățit ceva, anunță măcar dacă întârzii ca sa nu isi faca griji, sun-o sau da-i un mesaj și ii spui ca întârzii câteva minute, o ora, în felul asta nu își va mai face griji.
Poate sună clișeic dar, vei înțelege si tu când o să devii mamă ce simte mama ta.
Pentrucă ai o mamă care te iubește cu Adevărat da cu Adevărat Pentru că ai o mamă protectivă cu Adevărat da cu Adevărat Pentru că mamei tale îi pasă de tine se gândește la tine pe unde este fata mea oare? Este bine fata mea oare? Sa legat cineva de fata mea? A pățit ceva fata mea? Tu nu vezi cazurile de la știri? Nu vezi câți bolnavi minatali pedofili violatori sânt pe lumea asta? Nu vezi asta? Mama ta le vede și le știe și nu vrea că Doamne Dumnezeule sa pățești ceva ascultați mama că te iubește cu Adevărat sa ști că ai o mamă extrem de protectivă care te iubește cu Adevărat câți copii ar vrea să aibă parte de o mama ca a ta cate fete își doresc sa aibă parte de o mama asa cum este ia cu bune si rele si tu ai o mamă cate te iubește atâta si nu ști so prețuiești.
Posibil sa fie din cauza asta. Îi este teama sa te piardă, să pățești ceva rău. Te iubește prea mult și vrea să te știe în siguranță. Trebuie sa o înțelegi și tu pe ea, dar trebuie să înțelegi și că la un moment dat va trebui sa o iei pe drumul tau.