| Ioana90000 a întrebat:

Am 16 ani mama m-a trezit de dimineața şi nu ma mai lasa sa dorm eu m-am culcat la 5 dimineaţa m-am uitat pe tik tok pâna atunci şi ea nu ma lasa sa dorm de asta am şi urlat la ea.Cum sa o conving sa ma mai lase sa dorm?

6 răspunsuri:
| Annie92 a răspuns:

Bună Ioana, înțeleg ca vrei sa stai și sa pierzi vremea pe tik tok, te fura foarte ușor. E responsabilitatea ta sa te culci la timp ca sa dormi destul. Astea sunt consecințele acțiunilor tale. Mama ta vrea să te învețe să fii mai responsabila. Dar acum sa o luam și pe alta parte. Nu e ok sa urli… oricare ar fi motivul. Să înțeleg ca acum e vacanța și poate nu ai nimic important precum școala de ex a doua zi. Poți să îi fii sinceră cu ea și să fii calmă și să ii explici mama m-a furat tik tokul și nu am mai putut să adorm decât f târziu. Am nevoie de somn pentru ca îs obosită promit să fiu mai responsabilă data viitoare.

| Cipi1212 a răspuns:

Tik Tok nu este cool. Nu a fost normal să te culci la 5 dimineața și să tipi la mama ta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Zi-i ca si eu stateam treaz pana dimineata, apoi dormeam pana dupa amiaza, si am ajuns totusi adult sanatos.
Cand ai o treaba, e normal sa te trezesti de dimineata. Dar in weekend, ar trebui sa faci fix ceea ce simti. Statul noaptea chiar e o placere, la fel si trezitul la amiaza. Explica-i si ei treburile astea.
La 25 ani, cand vei avea serviciu si stres adunat, nu vei mai putea sa traiesti atat de linistita. Spune-i sa te lase sa profiti de tinerete.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea invata sa o respecti si sa-i dai telefonul seara, de la ora 9, ca sa-i arati ca ai toate intentiile sa devii un copil bun si ascultator si vei dormi de acum inainte, toate noptile.

| adryang78 a răspuns:

Pentru o ieșire ca asta, eu ți-aș fi confiscat telefonul o săptămână.
Nu ți-ar strica să înveți un pic ce înseamnă respectul.

| darrio2007 a răspuns:

Culca-te seara la o ora rezonabila, vei dormi de ajuns si poate vei invata sa iti respecti mama si nu vei mai urla la ea.