Dacă stai în casă, nu-i bine, dacă stai toată ziua și noaptea afară cu prietenii, iar nu-i bine, cine îi mai înțelege și pe părinții ăștia spune-i mamei tale să te lase în pace că poate e doar o etapă prin care treci si ai nevoie de niște timp singură doar tu cu tine, decât să umblii pe afară cine stie cu cine să pățești ceva.
Ce faci toată ziua in casa copile de 16 ani ai tăi tu fiind o minoră Adolescență ce trebuie să-ți faci prieteni (DE VĂRSTA TA) coleg de la școală nu ai sa ieșiți afară (CU COLEGI TĂI DE LA ȘCOALĂ) de ce nu ieși afară tu cu ai tăi colegi decât să stai in casa pe tikok tot timpul să-ți faci rau la sănătatea încă ești cu copil care trebuie să iesi la aer curat in parc cu părinți tăi cu familia ta ce faci în casa toată ziua copile?
Mama ta îți vrea binele se gândește la binele tău la sănătatea ta fiindcă te poți îmbolnăvi toată ziua în casă și mama ta știe cel mai bine pentru tine pă pe tatăl tău nu-l interesează de viața ta sănătatea ta de asta te lasă să-ți faci de cap așta o să-ți facă probleme în viața acum esti un copil un minor o Adolescență ce trebuie să-ți faci prieteni ( DE VÂRSTA TA)
Dacă întrebarea mea este personala pentru tine și te întreb ceva greșit sau mi-am depășit limita de exprimare între tine și mine sa vorbesc cu tine ca de la un adult( eu find adultul ) și tu fiind un minor un copil o Adolescentă îmi cer scuze cu Adevărat și nu se mai întâmpină să-ți adrese întrebarea vreodată ce faci in casă toată ziua.