| Beatrice567 a întrebat:

Am 16 ani, mulți mă întreabă de ce nu îmi fac și eu un iubit. Sincera îmi e frica să îmi fac relație pentru ca sunt cazuri la știri multe cu fete ucise de iubit sau soț, mai bine singura decât cu iubit.Credeți ca e ok ca nu am încă relație și ca nu vreau să am? Toate prietenele mele au iubiți și râd de mine ca nu vreau relație, au vrut mulți băieți relație cu mine și i-am refuzat.Ce ați face voi în locul meu?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi inainte pe modul cum gandesti. Nu tine cont de parerile celor din jur. Ei spun dar nu intotdeauna este adevarat ce spun.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In primul rand, relatiile nu sunt diplome. Este irelevant ca ai acum sau la anul, important este sa fie relatie potrivita.
Peste frica de a fi ucisa, e mai bine sa sarim. E foarte mica probabilitatea de a da fix tu peste un criminal, iar pentru asta, ar trebui sa faci greseli in alegerea unui partener. Criminali sau batausi sunt doar aia cu probleme psihice. Iar un om normal nu accepta asa ceva, vede semne din prima saptamana, si opreste totul la timp.
In locul tau nu m-as stresa pentru ceea ce zice lumea. M-as uita la calitatile si defectele baietilor care imi dau tarcoale, si l-as alege pe cel "perfect". Daca niciunul nu pare perfect, as mai astepta, si as deveni eu perfecta, intre timp. Ca sa nu fie pretentiile mai mari decat ceea ce pot oferi eu in schimb.

| gabicoo a răspuns:

Mai întâi termină liceul, apoi fă o facultate sau învață o meserie care să te ajute să fii pe propriile picioare și la urmă începi să te gândești la o relație.

| ioana748 a răspuns:

Parca ai avea 35, pe bune.
Vei avea un iubit cand te vei simti pregatita.
Fiecare in ritmul sau, lasa sfaturile celorlalte fete, ca sunt si ele imature.
Inca te mai poti uita la desene animate, nu i bai.

| Madaxo97 a răspuns:

E ok să nu ai un iubit dacă nu vrei, nu este ceva cu care să te lauzi, fetele alea care râd de tine sunt proaste și imature, încearcă să te influențeze în rău, tu stai în banca ta și faci ce vrei tu, nu te lua după nimeni, dacă râd înseamnă că nu îți sunt prietene în primul rând. Îți faci relație când te simți tu pregătită, nu că ești presată de anturaj să fi "cool".

| ApolloCelSmecher a răspuns:

Eu am 17 și n-am avut niciodată vreo iubită, deci n-ai fi singuralaughing. Eu zic să mai aștepți până găsești un băiat care să îți placă cu adevărat, nu doar să îți faci un iubit din "nevoie", ca s-ar putea să iasă prost.