Da, este perfect normal, fiindca ea este considerata a doua ta mama.
Eu am fini care au peste 30 de ani si tot ii vizitez, ei imi poarta respect si ma numesc nasa lor, fiind ca a doua mama in fata lui dumnzeu. Pe doi din ei i-am si cununat si le-am botezat chiar copilasii lor.
Practic nasii de botez sunt parintii tai in fata lui dumnezeu.
Pe tine maica-ta nu te-a educat?
Nu-ti explica cum este cu bunul simt si politetea fata de oamenii adulti, in special cei pentru care trebuie sa ai un respect deosebit, asa cum ar trebui tu sa ai pentru nasa ta?,
Este normal, se spune ca nașii sunt cei care vor avea grija de tine când nu pot sa aibă grija parintii! Poate in viitor vei avea nevoie de ajutorul ei
Si-a luat responsabilitate atunci cand te-a botezat si o respecta. Nasa nu ar trebui sa fie in piesaj numai in copilarie, ci toata viata, asa este normal. Mai ales, parintii tai au ales pe cineva foarte apropiat sa le boteze copilul, s-a si atasat de tine, nu este o straina, normal ca inca mai pastreaza legatura si va viziteaza. Foarte frumos din partea ei
Esti paranoica!
Sigur ca e normal sa tina legatura. Ea este mama ta spirituala pana una dintre voi moare. Dar si ca prieteni pot tine legatura.
Cand vei vea nevoie de ajutorul ei iti vei aduce aminte ca iti este nasa.