| Ilinca530 a întrebat:

Am 16 ani sunt mama unei fetite de aproape 2 luni am nascuto la sfârșitul lui noiembrie o iubesc enorm e tot ce contează pentru mine dar părinții mei sunt stricți cu mine de când am născut și nu înțeleg ca eu am nevoie de sprijin aș dori să am sprijin din partea lor am nevoie în aceasta perioada.Ce sa fac ca pe viitor sa ma descurc mai bine singura cu bebe? Încă țin legătura cu tatăl fetei încă suntem împreună și el e minor el are 17 ani și eu cu el vrem sa ne căsătorim când vom fi majori.Cam ce sfaturi ați avea în acceasta situație?

6 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Calea legală. Mergi la protecția copilului și le explici situația. Ambii sunteți la vârstele legale de căsătorie, dar părinții tăi, trebuie să primească vizita celor de la protecția copilului, ca să înțeleagă că le ești încă copilul lor și trebuie să accepte situația ta și să te ajute. Dacă mergi la școală, discută cu psihologul școlii, chiar dacă ai suspendat cursurile, mergi la psiholog.
Da, legal, mergi și cere ajutorul.

| MarianWLF a răspuns:

I-ai dezamagit dar nu au incotro, nu te pot lasa sa te descurci singura.

| AliGab a răspuns:

Rabdare, rabdare si iar rabdare. Si tu, si tatal fetitei

| Kufu95 a răspuns:

Probabil lor nu le convine ideea că tu ai un copil, dar sper că se vor obișnui și vor fi alături de tine, altceva în afară de să le spui să te sprijine, nu prea ai ce să faci. Dacă nu îți convine că te deranjează faci 18 ani, te angajezi și când crezi că ești pregătită și știi că te vei descurca fără ei, pleci. Mă bucur că tatăl fetiței a rămas alături de tine, să ai parte numai de bine!

| 1onur a răspuns:

Să aveți grijă de bebeluși să nu va certați din cauza altora ( părinți neamuri "frați" )

Important este că soțul tău nu te lasă și bebelușul este bine la fel și tu esti bine.

Când ai așa părinți nu-ți mai trebuie dușmani! Mai bine! Departe de ei! Dacă îți fac rău intenționat! N-are de ce să-ți pară rău, este bine că leai văzut cu Adevărat fața și caracterul! Cine erau ei. Dumnezeul este mare! Și vede!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Ce sustinere mai vrei daca te lasa sa stai la ei in casa, cu tot cu copil, va hranesc, va calca si va spala amandurora? Amandoi sunteti inca de pe acum liberi sa va casatoriti cu acordul parintilor asa ca...