Da, este nromal ca tatal vitreg sa se bage in discutie despre educatia si cresterea ta, deoarece el este ce care te creste si esti sub acoprisul lui.
Invata sa-ti respectii parintii, indiferent ca-s biologici sau vitregi, fiindca ei te cresc si mai lasa nesimtirea si rautatile, ca ajungi un om uracios, de care lumea se fereste.
Da nu e treaba lui ce vorbesc eu cu tatal meu biologic nu e el tata eu am un singur tata, care e tatal meu biologic şi îl iubesc foarte mult
Dupa cum spuneam, nestimirea si tupeul scoate din tine ce-i mai rau, un copil fara respect si fara educatie!
Ce nesimţire, tupeu ca îmi iubesc tatal biologic şi nu pe cel vitreg şi tatal meu vitreg sta în casa tatalui meu biologic dupa divorţa lasat-o pe mama sa stea în casa cumparata de el care e pe numele lui pentru mine a facut asta şi cand voi face 18 ani o să îmi deamie casa aşa a zis el locuieşte în alta parte şi cand tatal biologic îmi va da mie casa tatal meu vitreg nu va mai avea ce cauta acolo
Vad ca vorbesti numai ce-ti convine rastalmacindu-mi vorbele.
Este nesimtire si lipsa de educatie modul cum iti judeci parintii si nu acorzi respectul cuvenit tuturor adultilor din familia ta. ca-ti place sau nu, ai obligatia sa-ti respecti tatal vitreg, asa cum iti respecti pe tatal biologic, fiindca te hraneste si te intretine.
Nu stiu ce edicatie ti-a dat maica-ta dar ar trebuiis a-i fie rusine daca nu te educa acum, cand inca esti minora si nu ai inca creier sa poti intelege situatia reala.
In ce priveste divortul parintilor, a fost decizia parintilor tai sa divorteze, iar tu nu ai voie sa comentezi decizia lor.
Tot ce le datorezi parintilor este RESPECT si bun simt, nu gura mare si obraznicie.
Atata timp cat el nu îmi respecta discuţile şi se baga în discuţile mele private cu tatal meu biologic nu îl voi respecta
Pacat, cu nesimtire si tupeu nu ajungi departe in viata.
Nu e nesimţire e doar adevarul.De ce ar trebui sa îl iubesc pe tatal meu vitreg daca nu e biologic si oricum tatal meu vitreg vrea doar bani mei care mi da tatl biologic de multe ori a cerut bani de la mine dupa ce mi-a dat tatal meu biologic
Nu ti-a cerut nimeni sa-l iubesti pe tatal vitreg, doar sa-l respecti, asa cum fac toti copii educati si cu bun simt.
Nu e ok ca tatal tau vine sa te vada in casa unde sta si sotul mamei.
Propune-i sa va intalniti in fata blocului sau altundeva. Asa veti putea discuta in voie, fara sa va intrerupa nimeni.
Incearca sa ai discutiile cu tatal biologic in discretie, fara ca tatal vitreg sa stie.
Deocamdată aceasta ar fi o solutie.