| Valentina7777777 a întrebat:

Am 17 ani, am ieşit afara cu prietenii mei şi am întarziat acasă 20 de minute şi când am ajuns acasa mama m-a certat.Ea cu tata sunt divorţaţi, eu am ramas la ea după divorţ, eu mai am o sora mai mare de 20 de ani. Mama m-a certat mai mult că m-am vazut cu sora mea pe ascuns dar şi ca am întârziat, nu imi da voie sa ma vad cu ea.Ce pot face sa ma vad cu sora mea?

4 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Stii cum e, parintii ii ai cum ti-i cresti.hee hee La 17 ani ar trebui sa inteleaga ca maxim stii cand pleci, nicidecum si cand te intorci.hee hee
Oricum, vad ca are si alte probleme, daca zici ca nu e de acord sa te vezi cu sora ta. In problema asta poti s-o ignori complet pe maica-ta. De unde pana unde ideea asta a ei?

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă nu întârziai era bine.

| Dragobeta a răspuns:

Poti sa te vezi cu sora ta. Aici mama ta greseste.
Dar tu ai gresit ca ai intarzaiat. Esti minora, esti fata (si daca ai fi majora), pericolele sunt mari.
Spune-i mamei ca e sora ta, ca va fi sora ta mereu, ca vrei sa tii legatura cu ea. Daca nu intelege, vedeti-va ziua undeva mai departe de casa. Pana faci 18 ani. Dupa aia, nu prea mai conteaza.
E mare pacat ca o mama dezbina surorile.

| Vapaie a răspuns:

I a și te vezi in continuare pe ascuns cu ea, nu înțeleg de ce mama ta nu este de acord.
Încearcă să nu mai afle mama ta că te vezi cu ea. Oricum acuși ești major și îi spui că nu i ți mai poate impune să te vezi cu ea, dacă tu i ți dorești asta și sora ta la fel.