Probabil esti emotiva si te pierzi...dar si persoanele mai mari sunt tot fiinte ca cei apropiati tie si nu ar trebui sa te rusinezi
Depinde cat de mare.Adica? ce vreau sa spun..depinde si de caracterul tau.Cat de matur/a esti la 17 ani..Eu "mi-am dat" prietenii de varsta mea(17 ani am si eu)sau ma rog ei m-au dat pe mine de fiecare data..asta e o alta poveste.Asa ce ziceam? Mi-am dat prietenii de varsta mea pe altii cu 7-10 ani mai mari ca mine.De ce? Pur si simplu viata si probleme care le-am avut.m-au facut de "fier", m-au maturizat.In ziua de azi greu intalnesti la 17 ani un om care stie ce vrea de la viata.Dar si mai greu unul care stie ce vrea! Stiu ca nu prea am raspuns la intrebare.dar nu stiu ce sa zic!? Mai multa incredere in tine.
Relax. Just relax! N`o mai lua asa`n serios, poarta`te natural, cum o faci si cu amicii tai. Probabil ti s`a format acolo undeva o teama de a nu dezamagi. 'Amorteste`ti' teama asta incercand sa te simti in pielea ta si fiind mai indiferent/a.
Incearca sa fii tu isusi. Sunt sigur ca te abtii sa vorbesti daca nu e necesar pentru ca nu vrei sa spui prostii.
Incearca sa nu te abtii daca nu e necesar
Prieteni tai sunt de aceeasi varsta cu tine si te adresezi altfel, cu cei mari e la fel
incearca sa le cunosti personalitatea si astfel vei vedea ca o sa poti sa vb mai bine cu ei. Adica u cu mama si cu tatal tau vb cu o oarecare retinere?
Buna si mie mi s-a intamplat, dar nu trebuie sa-ti fie frica sau rusine vorbeste cum ai vorbi cu ceilanti, dar nu il injura sau ceva de genu asta. Vorbestei normal si nu te da mare.