Într-adevăr exista o problema si acea problema este ca ei se simt jenați sa discute cu tine deschis.Asa sunt majoritatea parintilor mai pe stil vechi.
Si da, daca tu nu conștientizezi de ce nu te-a lasat sa dormi la cineva până acum chiar esti naiva.Doar ca e păcat ca nu vor ei sa iti explice situația având în vedere că e cumva de datoria lor sa te învețe lucruri.
Iti spun eu.Esti o fata tânără, cel mai probabil frumoasa cum sunt majoritatea in adolescenta iar ai tai se tem că nu cumva sa pui botul la vrajeala vriunui băiat si sa isi bată joc de tine daca intelegi.Asa ca de acum cand vrei sa porti o discutie nu cere pur si simplu explicați, explică tu la rândul tău ca ti-ai dori ca ei ca adulți, ca părinți sa te îndrume si sa te învețe mai bine.
Pff, ce dor imi e de trairile astea... Crede-mă, nu e nimic special, le-am avut toti.
Hai sa iti spun onfaza tare. Fiul meu, apropiat de varsta ta, imi zicea acu 2-3 ani: tata, de pe acum sunt adolescent, imi cer scuze anticipat pentru toate necazurile pe care ti le voi face, dar te rog sa intelegi ca sunt absolut normale.
Acum spune tu, ma mai pot supara pe el?
Ai niste parinti tembeli, aia e, cum vei avea ocazia fa-ti viata ta si lasa-i la treaba lor.